Ζευγάρι ταξίδεψε τον κόσμο με τα 3 ανήλικα παιδιά του και ήταν ό,τι καλύτερο

Για τους περισσότερους το να ταξιδεύουν μαζί με τα παιδιά τους είναι στο μεγαλύτερο μέρος ταλαιπωρία, όχι όμως γι’ αυτό το ζευγάρι που φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Οι Jessica και Garrett Gee, γνωστοί ως «The Bucket List Family» στα social media, προσπαθούν να βλέπουν μόνο τα θετικά. Λιγότερα από δύο χρόνια πριν, το ζευγάρι πούλησε σχεδόν όλα του τα υπάρχοντα, μάζεψε ό,τι απέμεινε και έβαλε πλώρη για κάτι που αρχικά προοριζόταν να είναι ένα πεντάμηνο ταξίδι.   

Όταν όμως άρχισαν να βλέπουν το blog τους να απογειώνεται σε επισκεψιμότητα, αποφάσισαν να συνεχίσουν κι άλλο την «αποστολή τους» έχοντας μαζί και τα παιδιά τους, την 4 ετών Dorothy, των 3 ετών Manilla και τον νεογέννητο Caligee.

Μετά από 26 μήνες ταξιδιωτικής επιτυχίας, μπορούν πλέον με βεβαιότητα να πουν πως βρήκαν τον τρόπο να κάνεις τα καλύτερα ταξίδια, ακόμη κι αν έχει παιδιά.   

«Η νούμερο ένα συμβουλή μου για ταξίδια με παιδιά είναι απλώς το πόσα παίρνουν από την ενέργειά σου. Αυτό βασικά συμβαίνει με όλα όσα κάνεις ως γονιός. Αν είσαι στρεσαρισμένος και νευρικός, έτσι θα είναι και τα παιδιά σου. Αν είσαι ήρεμος και χαρούμενος, το ίδιο θα είναι κι αυτά», λέει η Jessica.




Όπως λέει, οι ιστορίες για καληνύχτα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της τρόπους να εμπλουτίζει την εμπειρία του ταξιδιού για τα παιδιά της.   Κάθε βράδυ πριν αναχωρήσουν για κάποιο καινούργιο μέρος, μαζί με τον Garrett μιλούν στα παιδιά για τον νέο προορισμό, δημιουργώντας μια «μαγική ιστορία σαν παραμύθι».   Σκοπός τους είναι να μετατρέψουν το ταξίδι σε μια διασκεδαστική περιπέτεια, αντί απλώς να πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο.

Σχετικά με τις αποσκευές, αυτές περιλαμβάνουν τα άκρως απαραίτητα «που αξίζουν τον κόπο να βαρύνουν τη βαλίτσα», εξηγεί το ζευγάρι. Ένα σακ-βουαγιάζ με ρούχα, ανατομικά πέδιλα και φυσικά, την φωτογραφική μηχανή. 

Ακόμη και τα παιδιά έχουν γίνει εξπέρ στο πακετάρισμα, στα οποία επιτρέπεται να πάρουν μαζί όποιο παιχνίδι επιθυμούν αλλά με έναν όρο: η Dorothy και ο Manilla θα πρέπει να μπορούν να τα κουβαλούν άνετα μέσα στα backpacks τους.




Αυτό που προσπαθούν κυρίως να κάνουν οι δυο γονείς είναι να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ζήσουν όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται. «Η φιλοσοφία μας είναι: δεν χρειάζεται να σου αρέσει, αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις», εξηγεί η Jessica.   

Όσο για το καλύτερο κομμάτι των ταξιδιών τους; «Έμαθα τι φέρνει χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», απαντά η νεαρή μητέρα. 







 

Our little oasis in the Moroccan desert.. /// #family #bucketlist #travel #morocco #travelinghome /// @jessgee @dorothygee @manillagee @caligee @terredesetoiles @fsmarrakech @flynorwegian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) στις







 

THE DAY HAS COME!!  We can’t believe it, but tomorrow is the day our new show premiers!! So Sunday/tomorrow there will be 2 new videos.. The 1st will be our usual Sunday video on our own channel all about our family adventures in Brazil. The 2nd video will be the very 1st episode of our new home show, Traveling Home on @homelovenetwork! It will be viewable worldwide on YouTube! REMINDER : we ourselves will NOT be watching the new show because it’s a surprise for us until we travel home on the finale episode. So please tune in but PLEASE do not send us any images or videos spoilers..  SEE YOU TOMORROW??  /// #family #bucketlist #brazil #belmond #travel #vlog #travelinghome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) στις










 

It’s official.. WE ARE JOINING THE CIRCUS!! /// #family #bucketlist #clubmed #travel #creactive #vlog #clubmedpuntacana /// @garrettgee @jessgee @dorothygee @manillagee @caligee @clubmedpuntacana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) στις










LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ