Γυναίκα στην Πάφο έκανε διακίνησή ναρκωτικών μια μέρα πριν γεννήσει

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία αρχείου



Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Έκανε διακίνησή ναρκωτικών με την κοιλιά στο στόμα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sigmalive, γυναίκα θεάθηκε χθες βράδυ σε περιοχή της Πάφου να πιάνει ένα αντικείμενο από πέτρινο χωμάτινο σημείο παρά τον δρόμο.

Άμεσα ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και κατά την ανακοπή, έριξε ένα σακουλάκι με κάνναβη στο έδαφος. Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ακολούθησε έρευνα στο σημείο όπου προηγουμένως έριξε το σακουλάκι. Εκεί εντοπίστηκαν 22 γραμμάρια κάνναβης, 7 γραμμάρια κοκαΐνης και 7 συσκευασίες χαπιών έκστασης.

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού τη σημερινή (6/8).

 





High Tech απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαδούρο με drones γεμάτα εκρηκτικά 

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος και οι αυλικοί του έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από μη επανδρωμένα drones γεμάτα εκρηκτικά –σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση- καθώς βρισκόταν σε στρατιωτική εκδήλωση στο Καράκας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της χώρας και άλλοι στο πόντιουμ ξαφνικά κοίταξαν ψηλά, ξαφνιασμένοι. Η κάμερα τότε εστίασε σε δεκάδες στρατιώτες που άρχισαν να τρέχουν.

 



«Αυτή είναι μια επίθεση με στόχο τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο» δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνίας Χόρχε Ροντρίγκεζ, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι επτά άτομα από την εθνική φρουρά τραυματίστηκαν

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου της Βενεζουέλας κατόρθωσαν να καταρρίψουν ένα drone που έφερε εκρηκτικά και είχε στόχο τον πρόεδρο της χώρας.

 



Ο Βενεζουελανός ηγέτης καθώς και η υπόλοιπη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της λατινοαμερικάνικης χώρας αισθάνονται καλά και δεν τραυματίστηκαν από την επίθεση, δήλωσε ο πρόεδρος της κρατικής τράπεζας, Μιγκέλ Πέρεζ Αμπάντ.

Η διεθνής κοινότητα αντέδρασε κατά της επίθεσης, ενώ οι ΗΠΑ αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με το περιστατικό, όπως και όλοι οι άσπονδοι φίλοι του Μαδούρο. Ωστόσο, σήμερα, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στημένη ενέργεια από πλευράς Μαδούρο.



 

 

Στους 91 οι νεκροί εξαιτίας του σεισμού 6,9 βαθμών στα νησιά Λομπόκ και Μπαλί

Τουλάχιστον 91 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών έπληξε τα τουριστικά νησιά Λομπόκ και Μπαλί, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών τη Δευτέρα.

 

Image result for deadly earthquake bali

 

Τα περισσότερα θύματα βρέθηκαν στη βόρεια πλευρά του Λομπόκ, κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο κοντινό Μπαλί, ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο. Ο σεισμός των 6,9 βαθμών είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος, 10 χιλιομέτρων, γεγονός που εξηγεί τις ζημιές που προκάλεσε σε χιλιάδες κτίρια. Έγινε εξαιρετικά αισθητός στο κοντινό νησί Μπαλί, τον δημοφιλέστερο ινδονησιακό τουριστικό προορισμό.

 

Image result for deadly earthquake bali

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο απολογισμός είναι ακόμη προσωρινός κι αναμένεται να γίνει ακόμη πιο βαρύς όσο θα συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στοιχεία από τις αρχές. Κατά τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άλλοι 209 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας του νέου ισχυρού σεισμού, που έπληξε τη νήσο Λομπόκ ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον προηγούμενο σεισμό 6,4 βαθμών, που στοίχισε τη ζωή σε 17 ανθρώπους, κατά τις αρχές.



[Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ