Κάποιοι έκλεψαν 1000 κιλά αβοκάντο (αξίας 2000 ευρώ) από χωράφι στην Αχέλεια της Πάφου

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Τρίτη 7 Αυγούστου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Με λεία 1000 κιλά αβοκάντο έφυγαν οι κλέφτες από την Αχέλλεια 

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της φυτείας που βρίσκεται στο χωριό της επαρχίας Πάφου, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν στο χωράφι του και απέσπασαν καρπούς αβοκάντο από 20 δέντρα μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 6 Αυγούστου ποσότητας περίπου 1.000 κιλών και αξίας 2.000 ευρώ.

 

Image result for avocado trees

 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες εισήλθαν από μέρος του χωραφιού που δεν ήταν περιφραγμένο.

 

 



Με το χάσμα να παραμένει συνεδριάζουν σήμερα και πάλι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Image result for εκπαιδευτικές οργανώσεις

Εντείνονται οι ζυμώσεις για αποσόβηση της κρίσης στην παιδεία και την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τη σημερινή συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων να κρίνεται καθοριστική. Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ θα συνεδριάσουν σήμερα χωριστά και από κοινού στις 13:00 για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Μέχρι αύριο το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να δώσει γραπτώς τις θέσεις του στις εισηγήσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα αναμένει από τους εκπαιδευτικούς να τοποθετηθούν γραπτώς πάνω στα μέτρα, που έχουν, ήδη, ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

 

 

 

Σκότωσαν 29χρονη γυναίκα –μητέρα 3 παιδιών- στη μέση του δρόμου

Περιστατικό άγριας δολοφονίας ερευνά η βρετανική αστυνομία, το οποίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή 3 Αυγούστου. Η Kelly Franklin πέθανε έπειτα από επίθεση που δέχτηκε στο Hartlepool της Βρετανίας, κυριολεκτικά, στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί που διερευνούν τη δολοφονία της πιστεύουν ότι έπεσε θύμα στοχευμένης επίθεσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βρετανίας, για την υπόθεση, έχουν συλληφθεί ένας 30χρονος και μια 48χρονη. Νεότερη ενημέρωση, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, θέλουν να μιλήσουν σε όποιον βρισκόταν στην περιοχή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. «Οι κάτοικοι της περιοχής θα σοκαριστούν από αυτό που έγινε και θέλω να τους διαβεβαιώσω πως μια ομάδα εργάζεται για την εξιχνίαση της υπόθεσης».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ