Ζητούνται δοκιμαστές Nutella

Είναι ή όχι αυτή η πιο ονειρική δουλειά στον κόσμο;

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία Ferrero που παράγει τη Nutella, ψάχνει 60 ανειδίκευτους δοκιμαστές, για να δοκιμάζουν τα προϊόντα της περιλαμβανομένου φυσικά και του διάσημου σοκολατένιου αλείμματος.

Ένα όνειρο γίνεται για τους απανταχού λάτρεις της Nutella, αφού η εταιρεία παραγωγής για πρώτη φορά στα χρονικά επιδιώκει να προσλάβει ανειδίκευτο προσωπικό για να δοκιμάζει τα διάφορα συστατικά που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της, όπως διάφορους τύπους κακάο και φουντούκια, τα οποία είναι το βασικό υλικό για τη δημιουργία της Nutella.

Οι 60 νέοι δοκιμαστές Nutella, θα χρειαστεί να εργάζονται δύο φορές την εβδομάδα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Alba, Piedmont στην Ιταλία και όπως αναφέρει η αγγελία δεν χρειάζεται καμιά προϋπηρεσία.

Στόχος είναι να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που ζητάει ο απλός καθημερινός καταναλωτής και όχι ένας εκπαιδευμένος ουρανίσκος. Οι 60 επίλεκτοι, θα ξεκινήσουν να εργάζονται στις 30 Σεπτεμβρίου και έπειτα από ένα 3μηνο εκπαίδευσης για να αναπτύξουν τις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης, αλλά και για να μάθουν τις ορθές ορολογίες θα ξεκινήσουν τις δοκιμές.

Το συμβόλαιο είναι μερικής απασχόλησης και δεν συγκρούεται με άλλη εργασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μοναδικές απαιτήσεις από την εταιρία είναι οι δοκιμαστές να μην έχουν αλλεργίες και να είναι γνώστες χρήσης Η/Υ.

 

Πηγή: www.thelocal.it


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ