Annie και Χατζηγιάννης έρχονται Κύπρο

Article featured image
Article featured image

Ένα από τα πιο αγαπημένα και τρυφερά μιούζικαλ του Broadway, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 70 χιλιάδες θεατές, έρχεται τώρα να συναντήσει το κοινό της Κύπρου.

 

Σε μία εποχή δύσκολη, το μιούζικαλ «Annie» έρχεται να μας θυμίσει ότι μπορεί να υπάρξουν λαμπερά πρόσωπα και ιστορίες με happy end! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ιωάννα Πηλιχου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, 8 εκπληκτικά, ταλαντούχα κοριτσάκια (6-12 ετών) κι ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, κατακτώντας μικρούς και μεγάλους θεατές, σε μία ελληνική υπερπαραγωγή υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Με την εκπληκτική μουσική, τα ωραία τραγούδια του, αλλά και τις δυνατές ερμηνείες, το μοναδικό αυτό μιούζικαλ είναι το απόλυτο παραμύθι που εξυψώνει όσο κανένα άλλο την αξία της αγάπης. «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χτες μακριά…» τραγουδά η μικρή Άννυ και μας χαρίζει αισιοδοξία και ελπίδα! Και εμείς περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε ότι «κάποιες φορές, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά»!

Ο Δήμος Λάρνακας λοιπόν επέλεξε αυτό το τρυφερό musical για να επαναφέρει το «Φεστιβάλ Λάρνακας», έναν θεσμό που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια αλλά που για δύο χρόνια έμεινε στην αδράνεια λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετώπισε ο τόπος μας.

Το musical παρουσιάστηκε φέτος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία και θα συνεχίσει το καλοκαίρι με περιοδεία σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, ενώ το χειμώνα θα επανέλθει στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες παραστάσεις πού έγιναν στο εξωτερικό, αφού έγινε ακριβώς όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί του  musical την εμπνεύστηκαν -Τhomas Meehan (κείμενο), Charles Strouse (μουσική), Martin Charnin (στίχοι).

3, 4 και 5 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας (24665795, 25657745), στα ACS couriers και στο www.tickethour.com.cy. Πληρ. 77777040.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ