Δύο εκδηλώσεις για να απολαύσεις το μαγευτικό φαινόμενο των Περσείδων

Απόψε, Κυριακή 12 Αυγούστου, το φαινόμενο θα βρίσκεται στην κορύφωσή του.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός ή ονειροπόλος για να απολαύσεις το μοναδικό φαινόμενο των Περσείδων που ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου, θα κορυφωθεί απόψε και θα συνεχίσει έως και τις 24 Αυγούστου.

Η εντυπωσιακή αυγουστιάτικη βροχή διαττόντων αστέρων, θα γίνει πιο έντονη από απόψε 23:00 το βράδυ και θα συνεχίσει με την ίδια ένταση έως και το πρωί της Δευτέρας 13 Αυγούστου.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι ήδη σκέφτεσαι σε πιο σημείο θα πας απόψε για να δεις το φαινόμενο σε όλο του μεγαλείο, θα σε διευκολύνουμε προτείνοντας σου δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν απόψε, ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

Η μία αποτελεί σταθερή αξία, αφού είναι το hot spot για παρατήρηση των Περσείδων και είναι η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κυπερούντα και η άλλη εκδήλωση θα γίνει στο Βοτανικό Κήπο Τροόδους και διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας.

Αν θέλεις –που θα θέλεις- να μάθεις πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις δύο αυτές εκδηλώσεις μπες στο TIME OUT CYPRUS και κανόνισε, το πρόγραμμά σου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ