Αυτό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα φοιτητικά σπίτια στην Ευρώπη

Οι φοιτητές κάνουν ουρά για να εξασφαλίσουν διαμονή εκεί τα χρόνια των σπουδών τους.

 


Article featured image
Article featured image

Το φοιτητικό σου διαμέρισμα, αποτελεί στην ουσία τον πρώτο δικό σου χώρο, στον οποίο θα ζεις μόνος σου, θα κάνεις ότι θέλεις όπως το θέλεις και κυρίως θα έχει το δικό σου χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Το περιορισμένο budget, όμως, και η έλλειψη χρόνου για να βρεις όλα εκείνα που θέλεις ώστε να διακοσμήσεις το χώρο σου όπως τον έχεις φανταστεί, είναι συνήθως οι αποτρεπτικοί παράγοντες που σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς με κάτι πολύ λιγότερο.

Τι θα έλεγες, όμως, αν έβρισκες ένα χώρο ακριβώς όπως τον είχες φανταστεί, με design έπιπλα, facilities, άνετους χώρους, γυμναστήριο και σε μικρή απόσταση από το γυμναστήριο;

 

*Όλες οι φωτογραφίες του άρθρου που ακολουθούν είναι από το Student.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φοιτητικής στέγης παγκοσμίως.



Μάλλον θα ήταν ονειρικό. Κι όμως, αυτό που περιγράψαμε υπάρχει και αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους χώρους διαμονής για φοιτητές στην Ευρώπη. Ο λόγος για την εστία του True Glasgow West End.

 

 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο και καλά σχεδιασμένο χώρο, που καλύπτει όχι μόνο τις πρακτικές ανάγκες ενός φοιτητή, αλλά και τις αισθητικές.

Minimal, με ύφος industrial, τα δωμάτια στις εστίες είναι ευρύχωρα –κάτι που δεν συναντάς συχνά- με δική τους τουαλέτα και μπάνιο, διπλό κρεβάτι, μπόλικους αποθηκευτικούς χώρους, γραφείο, ενώ κάποια διαθέτουν και δική τους κουζίνα.

 

 

Οι κοινόχρηστοι χώροι, μοιάζουν με ένα μεγάλο και πολύ στιλάτο παιχνιδότοπο και προσφέρουν γυμναστήριο, κουζίνα με τραπεζαρία σε κάθε όροφο και διάφορους χώρους ψυχαγωγίας που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα bonding events.

Με όλα αυτά, πώς να μην είναι ο πιο περιζήτητος χώρος στην Γλασκόβη και στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή;

 

Αν θες κι εσύ να βρεις το φοιητικό χώρο των ονείρων σου μπες στη Student.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φοιτητικής στέγης παγκοσμίως!

 



 

 

Διαμέρισμα στα μέτρα σου στο Student.com

Αν θες τον δικό σου χώρο, να είναι όπως σου αρέσει, να νιώθεις άνετα εκεί, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις απλώς στο Student.com έτσι ώστε να βρεις το ιδανικό διαμέρισμα!

Το Student.com αποτελεί στην ουσία τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φοιτητικής στέγης παγκοσμίως και φιλοξενεί περισσότερα από 800.000 δωμάτια, σε 400 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ως στόχο να διευκολύνει την κράτηση φοιτητικής διαμονής και παρέχει μια δωρεάν υπηρεσία, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ