Πέταξε το κινητό του μπαμπά της στη θάλασσα για να της δώσει σημασία [και έγινε viral]

Αυτή η μικρή σήκωσε (επιτέλους) το λάβαρο της επανάστασης εναντίων όλων εκείνων που είναι εθισμένοι με την τεχνολογία.

 


Article featured image
Article featured image

Το παραδεχόμαστε, όλοι λίγο πολύ έχουμε μια εξάρτηση με το κινητό μας. Κάθε 2-3 λεπτά κοιτάζουμε τι γίνεται στα social media, αν ήρθε κάποιο μήνυμα, αν άλλαξε κάτι στην ανθρωπότητα.

Ωστόσο όταν αυτό γίνεται αδιάκοπα και χωρίς φίλτρο αγνοώντας τους ανθρώπους γύρω σου, όπως για παράδειγμα την κόρη σου, τότε πρέπει να ξέρεις ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα έχει επιπτώσεις.

Το βίντεο της ιταλικής Corriere della Sera με τη μικρούλα που ξεφορτώνεται το πατρικό smart-phone κάνοντάς το...τροφή για ψάρια, έγινε viral, ίσως επειδή εικονογραφεί την αγανάκτηση που νιώθουμε όλοι όταν κάποιος είναι τόσο εθισμένος στην τεχνολογία

Στο βίντεο βλέπουμε λοιπόν ένα χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι με κοτσιδάκια, να βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος μαζί με τον μπαμπά του, ο οποίος μιλά ασταμάτητα στο κινητό. Το κοριτσάκι μάταια προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά του να κλείσει το τηλέφωνο. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να νικήσει αυτόν τον ύπουλο τεχνολογικό αντίπαλο, τον αρπάζει από το χέρι του έκπληκτου μπαμπά της και με συνοπτικές διαδικασίες το πετά στη θάλασσα!

Αξίζει να δούμε αυτό το διασκεδαστικό βίντεο ξανά και ξανά, όχι μόνο για να γελάσουμε με την αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο η μικρούλα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ούτε με την αμηχανία του πατέρα, που μην μπορώντας να πιστέψει τι του έκανε το ίδιο του το αίμα, σηκώνεται και κοιτάζει με μαράζι τη θάλασσα, λες και μπορεί να δει από εκεί το αδικοπνιγμένο του κινητό να τον αποχαιρετά από τον βυθό.

Κυρίως πρέπει να μπούμε σε σκέψεις για το πόσο αδιαφορούμε και παραμελούμε σε καθημερινή βάση τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, θεωρώντας ότι το κινητό πάντα έχει να μας προσφέρει κάτι πιο συναρπαστικό από αυτό που έχουμε να ζήσουμε στο εδώ και τώρα.



 

Με πληροφορίες από Protagon.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ