«Θεούλης» οδηγός νοιώθει Louis Hamilton στην τοποθεσία βενζινάδικο στα Λατσιά [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχουμε να δούμε τόσο καλά αντανακλαστικά και τόσο γρήγορη αντίδραση έπειτα από ανεφοδιασμό από τις 29 του περασμένου Ιούλη, όταν ο νικητής του αγώνα στο Grand Prix της Βουδαπέστης, Louis Hamilton, έφευγε τσακ μπαμ έπειτα από γέμισμα στα Pit.

 


Article featured image
Article featured image

Οδηγός στην Κύπρο, μπήκε με το μάρκας Toyota Corolla αυτοκίνητό του (δεν παίρνουμε και όρκο αν είναι δικό του) σε βενζινάδικο στα Λατσιά και ζήτησε από τον υπάλληλο να το γεμίσει (αν κρίνουμε από τον χρόνο παραμονής του εκεί).

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό, πλην όμως δεν βλέπουμε τα πρόσωπα οδηγού και συνοδηγού (ο πρώτος φορά γυαλιά ηλίου, ενώ η κοπέλα έχει κατεβασμένο το μαραφέτι για τον ήλιο). Επιπλέον, οι πινακίδες είναι κλεμμένες, οπότε… κλάφ’ τα Χαράλαμπε!

Με το που τελειώνει ο υπάλληλος το γέμισμα και πριν προλάβει καν να κλείσει το πορτάκι στο σημείο που μπαίνει η βενζίνη, ο οδηγός με αντανακλαστικά που θα ζήλευε και ο Hamilton αλλά και κάθε πιλότος της F1 έγινε καπνός από τον χώρο.

Κρίμα, πάντως, ένα τέτοιο ταλέντο να χαραμίζεται στην Κύπρο όταν κάλλιστα μπορεί να μας κάνει περήφανους σε διεθνείς αγώνες ταχύτητας.

Είμαστε σίγουροι πως έχει όλα τα φόντα να… κλέψει τις εντυπώσεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ