Αποκαλυπτικό βίντεο φανερώνει τα όσα συμβαίνουν στο Προεδρικό σήμερα

Λίγο πριν τη μεγάλη πορεία των εκπαιδευτικών, αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Γιώργος Μιχαήλ / Μπήκαμε στα ιδιαίτερα δωμάτια του Προεδρικού [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Από χθες διαβάζουμε σε διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πλέον πάρει προσωπικά τις αντιδράσεις και τις διαφωνίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων απέναντι στις κυβερνητικές προτάσεις και σήμερα ή αύριο, αναμένεται να απευθυνθεί στο λαό μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος για να απαντήσει σε όσα καταλογίζουν οι οργανώσεις στην κυβέρνηση. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο φανερώνει ότι τα πράγματα στο Προεδρικό δεν κυλούν και τόσο ομαλά και ήρεμα.

Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, κάνουμε χιούμορ, και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε πιο κάτω δεν αποτελεί παρά ένα φανταστικό προϊόν, το οποίο βασίζεται πάνω στην κλασσική σκηνή της ταινίας «Η πτώση» , που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ, τον Απρίλιο του 1945, στο καταφύγιό του στο Βερολίνο.

Ένα απόσπασμα το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από τη σατυρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, προσαρμοσμένο κάθε φορά στην τρέχουσα επικαιρότητα και έχει βγάλει αρκετό γέλιο, αυτή τη φορά προσαρμόστηκε στην κυπριακή πραγματικότητα με τους διαλόγους να αφορούν τα προβλήματα και τις διαφωνίες που έχουν προκύψει στη δημόσια εκπαίδευση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ