Γίνεται να κάνεις τατουάζ στην Κύπρο με 40 ευρώ; Κι όμως γίνεται

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα ανακαλύψεις το πώς και το γιατί.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι λάτρης των τατουάζ ή αν είσαι από τους αναποφάσιστους που θέλουν ένα τατουάζ όμως ακόμη φοβούνται, η εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο Bad Choices Tattoo Club, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου και όχι μόνο.

Αφού με το τατουάζ σου θα βοηθήσεις το Oroma Foundation να προσφέρει στην προσπάθεια πρόσβασης σε πόσιμο νερό σε κοινότητες της Αφρικής.

Γι’ αυτό το σκοπό στις 8 Σεπτεμβρίου το Bad Choices Tattoo Club διοργανώνει μία εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Oroma Foundation, το οποίο μέσω της δράσης «Water to the people» συμβάλλει ώστε κοινότητες στην Αφρική να αποκτήσουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό με τη δημιουργία πηγαδιών.

Έτσι, και θα «χτυπήσεις» το flash τατουάζ σου (αξίας €40) και θα συμβάλεις σε έναν πολύ καλό σκοπό. Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν οι guest artists: Χρήστος Ζαχαρόπουλος από το Endangered Species Tattoo, Ηλίας Ευθυμίου από το Sins&Signs και Νικόλ Δημητρίου από το Black Volt.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για το «Water to the people».

Info: 8 Σεπ, Bad Choices Tattoo Club, Αρχ. Φιλοθέου 8, Χρυσαλινιώτισσα, Λευκωσία, 12.00-20.00. Πληρ. Facebook: Oroma Foundation.

 

 

Ποιο είναι, όμως, το Oroma Foundation;

Το ήξερες ότι μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις, ώστε κοινότητες στην Αφρική να αποκτήσουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό; Μέσα από το Oroma Foundation και τη δράση τους 'Water to the people' μπορείς κι εσύ να βάλεις το δικό σου λιθαράκι, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης σε μη προνομιούχες κοινότητες.

Το Oroma Foundation είναι ένας καινούργιος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στόχο έχει να δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες σε υποανάπτυκτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο, ώστε να πετύχουν βιώσιμη ανάπτυξη και να δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης. Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη 'όρομα' της κυπριακής διαλέκτου, που σημαίνει 'όνειρο', και αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τη θέληση να κάνουν το όραμά τους για έναν καλύτερο κόσμο πραγματικότητα.

Η πρώτη του δράση, λοιπόν, το 'Water to the people', αφορά κοινότητες της Αφρικής και την πρόσβασή τους σε καθαρό, πόσιμο νερό. Αφού επισκέφθηκαν κάποιες περιοχές της Αφρικής, όπου υπολογίζεται ότι περίπου 300 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε νερό, ένιωσαν την ανάγκη να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα, δηλαδή να δημιουργηθούν πηγάδια νερού σε απομακρυσμένες περιοχές, που είναι δύσκολη η πρόσβαση, αλλά και να διασφαλιστεί η μακρόχρονη λειτουργία τους εμπλέκοντας τις τοπικές κοινότητες.

Έχεις κι εσύ το όνειρο να ζεις σε έναν καλύτερο κόσμο; Τώρα, μπορείς να κάνεις κάτι για να γίνει πραγματικότητα.  Ψάξε το Oroma Foundation και μάθε για τις διάφορες δράσεις, που προγραμματίζουν.

 

Info:

Website: Oroma.org

Facebook: Oroma Foundation

Ε-mail: joinus@oroma.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ