31χρονος σε παράλληλη σχέση με 91χρονη και 68χρονη

Article featured image
Article featured image

«Κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες όταν ήμουν 12-13 ετών και πλέον στα 21 ξεκίνησα να έχω σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες. Μου αρέσει η γυναίκα να περπατάει τα 60, τα 70, τα 80 και τα 90» δηλώνει στην κάμερα του Barcroft o 31χρονος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, που εύστοχα των αποκαλούν «Cougar Hunter».

Ο Κάιλ Τζόουνς δεν έχει κάνει ποτέ σχέση και έρωτα με γυναίκα της ηλικίας του. Και δεν του αρέσουν απλώς οι γυναίκες πάνω από 65, αλλά του αρέσουν και πολλές μαζί, όπως σε αυτή τη φάση της ζωής του που έχει σχέση με την 91χρονη Μάρτζορι και την 68χρονη Άννα.

Με την Μάρτζορι γνωρίστηκε σε ένα βιβλιοπωλείο πριν από 5 χρόνια ενώ με την Άννα ξεκίνησαν σχέση πριν από 2 χρόνια μέσω ενός σάιτ γνωριμιών. Για τον Κάιλ δεν είναι μόνο η ωριμότητα των μεγάλων γυναικών που τον ελκύει αλλά κυρίως το σώμα τους, όπως λέει και ο ίδιος το στήθος της 91χρονης Μάρτζορι είναι αξεπέραστο. Η μαμά του 31χρονου είναι περίπου 40 χρόνια μικρότερη από τη Μάρτζορι, φωτογραφίζεται μαζί της και δηλώνει ότι δεν έχει κάνενα πρόβλημα που ο γιος έχει σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες.

Δείτε το βίντεο


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ