Ποιος δεν αγαπά τις τηγανιτές πατάτες με τυρί και μπέικον;

Μην το σκέφτεσαι, όλοι αγαπούν τις τηγανιτές πατάτες με τυρί και μπέικον.

 


Article featured image
Article featured image

Οι τηγανιτές πατάτες είναι από τις γεύσεις στις οποίες κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Είτε σκέτες με λίγο αλάτι, είτε περιχυμένες με τυρί και μπέικον, αποτελούν μια αμαρτωλή απόλαυση στην οποία κανείς δεν μπορεί να πει όχι.

Τι θα έκανες, λοιπόν, αν σου λέγαμε ότι πλέον στην Κύπρο έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις διάσημες Loaded Fries των McDonald's με λιωμένο τυρί cheddar και ξεροψημένο bacon;

Δεν κάνουμε πλάκα, το new entry των McDonald's που λατρεύτηκε σε ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ένα χρόνο μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του, έρχεται και στην Κύπρο για να μας κάνει να κολλήσουμε.

 

 

Ποιος κρύβεται, όμως, πίσω από τη νοστιμότατη αυτή ιδέα;

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ποιος σκέφτηκε πρώτος την ιδέα να προσθέσει πάνω στις τηγανιτές πατάτες τυρί. Ωστόσο, οι πληροφορίες που υπάρχουν δείχνουν ότι οι ρίζες της ιδέας βρίσκονται στις νοτιότερες πολιτείες των ΗΠΑ, πίσω στο 1952.   

Όσο για το πάντρεμα πατάτας, τυριού και μπέικον, μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε προς Βρετανία μεριά, μια χώρα που αγαπά το μπέικον όσο καμία άλλη. Ίσως, βέβαια, η ιδέα να προέκυψε από κάποιο βραβευμένο σεφ ή ακόμη και από μια απλή νοικοκυρά η οποία ήθελε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του συζύγου της.

Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, η ουσία είναι πως εμείς σήμερα μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό τον απολαυστικό συνδυασμό στα Mc Donalds, με τα καλύτερα και πιο εύγευστα υλικά.

 

Βρες λοιπόν το πλησιέστερο σε εσένα εστιατόριο McDonald's και κάνε δώρο στον εαυτό σου αυτό το μοναδικό γευστικό συνδυασμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ