Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κύπρο

Την Κυριακή, σύμφωνα με το Kitasweather, ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά, όπου αναμένεται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε θαλάσσιους 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει έως τους 38 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 31 έως 33 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 33 έως 35 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 24 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, 22 έως 24 στα παράλια και 14 στη Χιονίστρα.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά, όπου αναμένεται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε θαλάσσιους 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει έως τους 39 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 32 έως 34 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 34 έως 36 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 25 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Το απόγευµα, στα δυτικά και νότια παράλια θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναµένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ