«O Zακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει»

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

«O Zακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει, αλλά να γλιτώσει από φασαρία»

Σοβαρή καταγγελία για το θάνατό του Ζακ Κωστόπουλου, διατυπώνει δημόσια ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος κάνει λόγο για πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.  

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν επιχείρησε να κάνει ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από μάρτυρες, αστυνομικές πηγές, αλλά και όσα είπε ο ιδιοκτήτης ο οποίος έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου.  

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρει: «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete»   Στα βίντεο, φαίνεται, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, τι συνέβη στο καφέ αυτό και πώς ο Ζακ έφυγε για να γλιτώσει όταν ξεκίνησε φασαρία. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει και μάρτυρας που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος έχει καταθέσει και επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.  

Με πληροφορίες από τη Lifo

 

 

Στρατιώτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Πάφο

Στην σύλληψη νεαρών ηλικίας 18 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για επίθεση εναντίον αστυνομικών. Οι δύο νεαροί κατηγορήθηκαν χτες  γραπτώς για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο ένας 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση , πλαστοπροσωπία γιατί έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς, απειλή και βιοπραγία.

Ο δεύτερος 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση , ελευθέρωση κρατούμενου και παρεμπόδιση οργάνου κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22.9.2018 ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι στην περιοχή του πρώην Mall που βρίσκεται στην λεωφόρο Δημοκρατίας υπήρχε φασαρία από νεαρά άτομα.

Στο μέρος μετέβη περίπολο μέλη του οποίου συνάντησαν πολλούς νεαρούς οι οποίοι φώναζαν. Ένας από αυτούς, στρατιώτης,18 χρόνων, φαίνεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και όταν του συνέστησαν να ηρεμήσει αυτός επιτέθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Επενέβη δεύτερο πρόσωπο επίσης 18 ετών στρατιώτης ο οποίος κατάφερε να τον αποσπάσει από τα χέρια των αστυνομικών.

Ο πρώτος 18χρονος κατάφερε να αποδράσει της κράτησης και συνελήφθη ο δεύτερος 18χρονος. Σε κατάθεση του στην Αστυνομία κατονόμασε τον πρώτο 18χρονο. Στην συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο.

 

 

Πεντάρα η Δόξα Κατωκοπιάς στην έδρα του ΑΠΟΕΛ

Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του που ηττήθηκε από τη Δόξα Κατωκοπιάς με 5-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Σαντίκ κι ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον Ζατλ και τον Σαντίκ ξανά στο 26' και το 35' αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Παπαφώτη στο 49'. Ο συγκεκριμένος αγωνιζόταν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ, αλλά αποχώρησε. Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ μείωσε με τον Λούκας στο 66', αλλά ο Σαντίκ στο 67' έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 70', ο Ντε Βινσέντι μείωσε σε 5-2 με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Κωστή να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα, επισημαίνοντας επίσης ότι θα γίνουν συζητήσεις με την διοίκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ έχει απολύσει ήδη κι έναν προπονητή, τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Περισσότερα στο SPORTIME.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ