Το τυχαίο γεγονός που τελικά πρόδωσε τον δράστη της διπλής απαγωγής

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Τέλος καλό όλα καλά, καταλάθος

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από τη λήξη της υπόθεσης απαγωγής των δύο ανηλίκων στη Λάρνακα και ήδη όλες οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οδηγούν σε ένα και μοναδικό ασφαλές συμπέρασμα, το ότι έληξε και ότι έληξε αναίμακτα η απαγωγή των δύο παιδιών, οφείλεται αποκλειστικά στη θεά Τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», όταν οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν στο διαμέρισμα του δράση για να εξετάσουν την πληροφορία που είχε δοθεί από τον παρατηρητή της γειτονιάς, χτύπησαν το κουδούνι και όταν αυτός άνοιξε τίποτα δεν πρόδιδε την παρουσία των παιδιών εκεί. Στο σπίτι υπήρχαν 4 μεγάλοι σκύλοι, τους οποίους οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον δράστη να τους περιορίσει. Στη διάρκεια της μετακίνησης, ο ένας αστυνομικός πρόσεξε στο τραπεζάκι του σαλονιού ένα σήμα του σχολείου από το οποίο είχαν απαχθεί  τα παιδιά. Ο ένας αστυνομικός ακινητοποίησε το δράστη και ο δεύτερος βρήκε τα παιδιά να κοιμούνται στο υπνοδωμάτιο.



 

Η αποχώρηση του Έρτογαν, όταν ο Τράμπ ανέβηκε στο βήμα

Αποχώρησε από την αίθουσα της γενικής συνέλευσης της 73ης συνόδου κορυφής «Νέλσον Μαντέλα» του ΟΗΕ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το που ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

 



 

Η σύνοδος μπορεί να είχε θέμα την ειρήνη, ωστόσο ο Ερντογάν φρόντισε να δείξει πως... μόνο ειρήνη δεν υπάρχει!


 

 

Ο Μπιλ Κόσμπι καταδικάσθηκε σε φυλάκιση τριών έως δέκα ετών για σεξουαλική επίθεση

Ο Μπιλ Κόσμπι καταδικάσθηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τριών έως δέκα ετών για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα, επιστέγασμα της πτώσης του άλλοτε αγαπημένου κωμικού που ήταν άλλοτε ο «Μπαμπάς της Αμερικής» και είναι τώρα ένας καταδικασμένος εγκληματίας. Ο 81χρονος Κόσμπι κρίθηκε ένοχος τον Απρίλιο για τρεις περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης με επιβαρυντικές περιστάσεις επειδή νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά στην άλλοτε φίλη του, την Aντρια Κόνσταντ, πρώην διοικητικό του πανεπιστημίου Temple, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια. Θα μπορέσει να διατυπώσει αίτημα αποφυλάκισης υπό όρους έπειτα από τουλάχιστον τρία χρόνια κράτησης και το αίτημά του θα εξετασθεί από ειδική επιτροπή. 

Image result for bill cosby

Είναι η πρώτη διασημότητα που καταδικάζεται για σεξουαλική κακοποίηση αφότου δημιουργήθηκε το κίνημα #MeToo. Οι δικηγόροι του έχουν ήδη δηλώσει πως θα ασκήσουν έφεση. Ο δικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι Στίβεν Ο'Νιλ αποφάσισε επίσης να χαρακτηρίσει τον Κόσμπι βίαιο σεξουαλικό εγκληματία βάσει της νομοθεσίας της Πενσιλβάνια. Βάσει του χαρακτηρισμού αυτού, ο Κόσμπι θα πρέπει να συμμετέχει κάθε μήνα σε συμβουλευτικές συνεδρίες και να καταχωρισθεί ως σεξουαλικός παραβάτης στα αρχεία της αστυνομίας για το υπόλοιπο της ζωής του.

Γείτονες και σχολεία θα ενημερώνονται για τη διεύθυνση της κατοικίας του και για τα εγκλήματά του. Περισσότερες από 50 άλλες γυναίκες έχουν επίσης κατηγορήσει τον Κόσμπι για σεξουαλικές κακοποιήσεις που χρονολογούνται πριν από δεκαετίες, όμως οι περισσότερες κατηγορίες είναι πολύ παλιές για να ασκηθεί δίωξη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ