Σεμινάρια μαγειρικής από τον Master Chef Τιμολέων Διαμαντή

Οι φοιτητές του American College, θα έχουν τη χαρά να διδαχθούν από το μεγάλο νικητή του MasterChef Greece, Τιμολέων Διαμαντή. Η συνεργασία περιλαμβάνει σειρά σεμιναρίων μαγειρικής, με θέμα «Ελληνικές Παραδοσιακές Τεχνικές στη Σύγχρονη Κουζίνα». Κάθε σεμινάριο θα περιλαμβάνει, θεωρητική επεξήγηση των τεχνικών μαγειρικής και ετοιμασία μια σειράς γευστικών πιάτων.


Article featured image
Article featured image

Τα απολαυστικά σεμινάρια, θα διεξαχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του American College στο κέντρο της Λευκωσίας και θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός επισκεπτών. Έτσι προστίθεται ένα ακόμη σημαντικό όνομα στην ομάδα των καταξιωμένων σεφ του Κολεγίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το American College, λειτουργεί με επιτυχία τη σχολή γαστρονομικών τεχνών με δεκάδες απόφοιτους να εργάζονται σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διάσημος σεφ συνεργάζεται με το Κολέγιο, αφού στο παρελθόν έχει διδάξει διάσημος Pastry Chef από τη Μάλτα.

Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ του American College, τονίζει πως στόχος του Κολεγίου δεν είναι η στεγνή γνώση μια επιστήμης, αλλά να δοθεί η κατάλληλη έμπνευση και ο ενθουσιασμός, ώστε οι φοιτητές να αγαπήσουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επάγγελμα, το οποίο θα τους συνοδεύει στην υπόλοιπη τους ζωή. 

Για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίστοιχες εκπλήξεις στους φοιτητές, ο κύριος Ιωάννου ανέφερε πως υπάρχουν συμφωνίες με ανάλογου μεγέθους επαγγελματίες και πως το American College ανέκαθεν επένδυε στο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Έχουμε κλείσει συμφωνίες με αντίστοιχους επαγγελματίες, για τα προγράμματα “Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών” και “Μηχανογραφημένη Λογιστική”, τα οποία έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση. Ο Τιμολέων είναι το next big thing της Ελληνικής Γαστρονομίας και έχει αποδείξει περίτρανα την αξία και το ταλέντο του και εκτός συνόρων. Είμαστε σίγουροι, πως θα μεταφέρει την αγάπη του για την μαγειρική στους φοιτητές μας.

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών Γαστρονομικών Τεχνών και Διοίκησης Ξενοδοχείου επικοινωνήστε στο 22661122.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ