10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου

Στις 13 και 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου με μέγα χορηγό την Alpha Bank, ως ακολούθως:

13 Οκτωβρίου – Ξενοδοχείο Hilton Park (Λευκωσία) 14:30 – 20:00

​14 Οκτωβρίου – Χαρουπόμυλος Λανίτη (Λεμεσός) 14:30 – 20:00


Article featured image
Article featured image

Διοργανωτές είναι οι εταιρείες εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επισκεφθείτε την 10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς και ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σας ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Βρετανίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους. Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους και ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών και φοιτητικών δανείων που καλύπτουν όλα τα δίδακτρα καθώς και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) των εταιρειών Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια των εκθέσεων θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε διαλέξεις για αρκετούς κλάδους σπουδών και τα κριτήρια εισδοχής τους καθώς και πληροφορίες για έξοδα σπουδών, βρετανικό φοιτητικό δάνειο και άλλα πολλά ενδιαφέροντα για μαθητές και γονείς.

Επίσης, για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν και χρειάζονται βοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο έχει προσαρμοστεί/σχεδιαστεί και είναι σταθμισμένο στα Κυπριακά δεδομένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η Έκθεση έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 22 669 779.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ