«Εψόφησεν αφού ήπιε μια… σίκλα ζιβανία»

Η τραγελαφική ιστορία που έγινε θέμα στις εφημερίδες.

 


Article featured image
Article featured image

Με τον πιο πάνω κάπως περίεργο, αλλά to-the-point, τίτλο «Εψόφησεν αφού ήπιε μια… σίκλα ζιβανία», ο δημοσιογράφος προσπάθησε να δώσει πλήρη εικόνα του περιστατικού που είχε συμβεί στο χωριό Άγιος Γεώργιος Συλίκου και συντάραξε την τοπική κοινωνία.

Με απίστευτη γλαφυρότητα και παραστατικότητα ο δημοσιογράφος περιγράφει την ιστορία ενός όνου ακα γαϊδάρου, ο οποίος εισέβαλε παρανόμως στην αυλή ξένης οικείας του χωριού και αφού κατασκόπευσε για να δει αν τον παρακολουθεί κάποιος, έσπευσε χωρίς δισταγμό, το τετράποδο πάντα, σ’ ένα δοχείο (σίκλα) το οποίο ήταν εκτεθειμένο στην αυλή και άρχισε να πίνει το περιεχόμενό του απνευστί.   

Εντός πέντε λεπτών, συνεχίζει το ρεπορτάζ, ο όνος είχε τινάξει τα πέταλα ή αλλιώς είχε ψοφήσει αφού η σίκλα την οποία ο όνος είχε αδειάσει μέχρι πάτου περιείχε ζιβανία.

Το απόσπασμα από την εφημερίδα και το εν λόγω ρεπορτάζ δημοσίευσε η σελίδα «Ποινακύδαις, Αιποιγραφαίς, Ταμπαίλαις». Δυστυχώς, όμως, δεν αναφέρεται ακριβής ημερομηνία δημοσίευσης, ούτε και ο τίτλος της εφημερίδας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ