10 εντελώς απάνθρωπα σχόλια για το post με το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Αφού κάποιοι επιλέγουν να εκτίθενται δημόσια, εμείς δεν μπορούμε παρά να τους δώσουμε επιπλέον προβολή.

 


Article featured image
Article featured image

Επιμέλεια: Ανδρέας Κάτσιης

 

Άλλωστε όταν αποφασίσεις να σχολιάσεις κάτω από μία δημόσια ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζεις πως όπως εσύ έχεις αναφαίρετο δικαίωμα να κρίνεις, να επικρίνεις, να κατακρίνεις, έτσι και όλοι οι υπόλοιποι που διαβάζουν το σχόλιο σου έχουν δικαίωμα να πράξουν το ίδιο για τα λεγόμενα σου, έστω και αν αυτό είναι το ίδιο το Μέσο που δημοσιεύει το εκάστοτε άρθρο.

Όπως, λοιπόν, έχουμε πράξει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, έτσι και τώρα διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση «Νέο σοκαριστικό βίντεο με το 2ο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου», αποφασίσαμε πως θα ήταν άδικο εάν δεν προβάλαμε τα «γλυκά» σχόλια/απόψεις κάποιων αναγνωστών σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία που διαπράχθηκε προ ημερών έξω από κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα.

Έστω κι αν μπήκε για να κλέψει, έστω κι αν κρατούσε μαχαίρι –πού τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει αποδειχτεί- όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται αιμόφυρτος στη γη, σχεδόν πεθαμένος δεν τον χτυπάς σαν να είναι ένα άψυχο σακί με πατάτες μέχρι να τον αποτελειώσεις. Τι δεν καταλαβαίνεις;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ