Πάπαλα τα παγκάκια από τη Disneyland

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο ίσως πιο διάσημο πάρκο στον κόσμο, πλέον δεν θα βρείτε παγκάκια και καρέκλες στους διαδρόμους και τα μονοπάτια.

 


Article featured image
Article featured image

Το 2017, 18,3 εκατομμύρια άνθρωποι, πάνω από 50.000 ημερησίως κατά μέσο όρο, επισκέφθηκαν τη Disneyland. Κι αυτό το στοιχείο σίγουρα μας κάνει να καταλαβαίνουμε το μέγεθος του πάρκου αλλά και το πόσο δημοφιλές είναι.

Είναι μεγάλος ο συνωστισμός και η κίνηση μέσα στους χώρους των πάρκων, εξ ου και η Disney αποφάσισε να απομακρύνει παγκάκια και καρέκλες για να διευρύνει τους διαδρόμους και τα μονοπάτια για τους επισκέπτες. Καθώς το πάρκο είναι ελκυστικό, όχι απλώς για τις θεματικές διαδρομές του, αλλά και ως ένα φιλόξενο μέρος για επισκέπτες που απολαμβάνουν ώρες εκεί, τα παγκάκια έγιναν πόλος έλξης και προκάλεσαν συνωστισμό σε πολυσύχναστες περιοχές.

Για να αντισταθμίσει την απώλεια, η Disneyland προσθέτει περισσότερες θέσεις μόνο μέσα σε εστιατόρια, σύμφωνα με το MovieWeb.

 



Για παράδειγμα, το εστιατόριο The Bengala BBQ, το οποίο βρίσκεται στο Adventureland, έχει 100 θέσεις πλέον ενώ προηγουμένως είχε μόλις 30.

Η εκπρόσωπος της Disneyland Liz Jaeger δήλωσε στο MovieWeb ότι η εταιρεία «πάντα αναζητά τρόπους να βελτιώσει στοιχεία όπως ροή επισκεπτών, καθισμάτων και εξωραϊσμού, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην επίσκεψη των επισκεπτών στα πάρκα».

Πέρα από την αφαίρεση των καθισμάτων, η Disneyland άλλαξε επίσης τη δομή της τιμολόγησης και εφαρμόζει την «τιμολόγηση της ζήτησης», αυξάνοντας την τιμή εισόδου για τις πιο δημοφιλείς ημέρες.

 

Mε πληροφορίες από LIFO / travelandleisure.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ