Τι έγινε χθες βράδυ στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου;

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Κυκλοφοριακό χάος χθες βράδυ στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου

Ουρές σχημάτισαν χθες βράδυ τα αυτοκίνητα Ελληνοκυπρίων που μετέβησαν στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Φωτογραφία: kibris gazetesi

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τουρκοκυπριακής εφημερίδας kibris gazetesi, αλλά και δημοσιογραφικές πληροφορίες, προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να περάσουν το βράδυ τους στα κατεχόμενα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι Ελληνοκύπριοι εκμεταλλευόμενοι την αργία, λόγω της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, έσπευσαν στα κατεχόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

Ολοκληρώνεται η έρευνα για την απαγωγή 10χρονων

Εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης απαγωγής δύο 10χρονων μαθητών από το σχολείο τους στη Λάρνακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

 Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», η έρευνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και γίνονται όλες οι προσπάθειες για να ληφθούν όλες οι καταθέσεις και ακολούθως μετά και από συζήτηση με τη Νομική Υπηρεσία, να καταχωρηθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο, για την οποία και τελεί υπό κράτηση 35χρονος.

Όπως ανέφερε, ελεύθερος και χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε ο 41χρονος νοσηλευτής ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον φερόμενο απαγωγέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

34 παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε εκκλησία στην Ινδονησία

Ινδονησιακό σωστικό συνεργείο βρήκε τα πτώματα 34 παιδιών, μαθητών μιας σχολής θεολογίας, μέσα σε εκκλησία στο βόρειο τμήμα της νήσου Κελέβης που χτυπήθηκε από κατολίσθηση λάσπης μετά τον σεισμό της Παρασκευής, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ινδονησιακού Ερυθρού Σταυρού.

«Συνολικά τριάντα τέσσερα πτώματα βρέθηκαν από την ομάδα» του ΕΣ που συμμετέχει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Αούλια Αριάνι, προσθέτοντας ότι αρχικά αγνοούνταν 86 σπουδαστές σε καταυλισμό στην περιοχή Σιγκί Μπιρομάρου.

Το κεντρικό τμήμα της Κελέβης υπέστη τεράστια καταστροφή από τον σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής, με τον απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 844 νεκρούς. Στην παραθαλάσσια πόλη Παλού ειδικά, τα κύματα σάρωσαν άτυχους κατοίκους, τμήματα κτιρίων, αυτοκίνητα, βλάστηση...

Ο τελικός απολογισμός εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι ακόμη υψηλότερος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ