Έδεσε με αλυσίδες τη γυναίκα του και την έκρυψε στο πατάρι για να μην πιει αλκοόλ

Πάφος, Κύπρος. Έτος 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν η μεταφορική έκφραση «Στην Κύπρο έχουμε Μεσαίωνα» αποκτά σάρκα και οστά.

Μια είδηση από το αστυνομικό ρεπορτάζ έγινε viral από νωρίς σήμερα και τάραξα συθέμελα την ήδη ταραγμένη από την προχθεσινή νεροποντή, κυπριακή κοινωνία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, 38χρονη γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε πατάρι μπιραρίας στην Κάτω Πάφο, από αστυνομικούς οι οποίοι και την απελευθέρωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες την 38χρονη Ουκρανή γυναίκα φέρεται να ανέβασε και να έδεσε στο πατάρι ο 36χρονος Κύπριος σύζυγός της, στον οποίο ανήκει η μπυραρία, ούτως ώστε να μην καταναλώσει αλκοόλ.

Την γυναίκα αρχικά εντόπισαν στο πατάρι οι γείτονές της, οι οποίοι και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία. Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας και διακριβώθηκε ότι όντως η γυναίκα ήταν δεμένη με αλυσίδα από το πόδι στο κάγκελο μπαλκονιού του υποστατικού. Η ίδια, μετά την απελευθέρωσή της, είπε στους αστυνομικούς ότι τα όσα έπραξε ο σύζυγός της οφείλονται στην επιθυμία της να μην καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Εναντίον του 36χρονου συζύγου της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στην οικογένεια και απαγωγή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ