Τρία venues στην Κύπρο όπου οι νεόνυμφοι μπορούν να κάνουν είσοδο-υπερπαραγωγή

Γυάλινα ασανσέρ που κατεβαίνουν από την οροφή, πίστες που ανοίγουν και εμφανίζουν άμαξες ή αυτοκίνητα και σκάλες που κατεβαίνουν μαζί με τους νεόνυμφους.

 

 


Article featured image
Article featured image

Οι καλεσμένοι, μετά τη χαιρετήση, κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους νιόπαντρους να κάνουν την είσοδό τους, να ανέβουν στην πίστα και να κόψουν την τούρτα.

Συνήθως, το νιόπαντρο ζευγάρι εμφανίζεται χορεύοντας υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της επιλογή του. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που επιλέγουν να πρωτοτυπήσουν. Αυτούς ακριβώς είναι που είχαμε στο μυαλό μας ξεκινώντας να κάνουμε το συγκεκριμένο άρθρο.

Ναι, στην Κύπρο υπάρχουν χώροι δεξιώσεων που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις είσοδο που θα συζητηθεί.

 

 

Trikkis Palace / Λεμεσός

Στο Trikkis Palace, στη Λεμεσό, υπάρχουν δύο διαφορετικές αίθουσες στις οποίες μπορείς να κάνεις τον γάμο σου.

Η πρώτη διαθέτει μια τεράστια διάφανη γυάλινη μπάλα, στην οποία μπαίνει μέσα το ζευγάρι και κάνει είσοδο από το ταβάνι του κτηρίου. Το ζευγάρι εμφανίζεται, δηλαδή, ουρανοκατέβατο.

 



 

Στη δεύτερη αίθουσα ανοίγει η πίστα και εμφανίζεται το ζευγάρι από κάτω προς τα πάνω, είτε μέσα σε αυτοκίνητο, είτε μέσα σε άμαξα, είτε πάνω σε μοτοσικλέτα. Διαλέγεις και παίρνεις.

 

 

 

Pavilion Λευκωσία

Ανοίγει η πίστα και εμφανίζονται οι νιόπαντροι από το υπόγειο, ενίοτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Στην αίθουσα Pavilion Hall το ζευγάρι μπορεί να κάνει είσοδο από το έδαφος. Στη μέση της πίστας υπάρχει ένα υποδαπέδιο ασανσέρ το οποίο εμφανίζει τη νύφη και τον γαμπρό, μαζί με την τούρτα. Μαζί τους ανεβαίνει κι ένα γκαρσόνι το οποίο σε περίπτωση που ο κουμπάρος δεν καταφέρει ν’ ανοίξει τη σαμπάνια, τότε αναλαμβάνει δράση.

 

 

 

Monte Caputo

Ακριβώς πίσω από την πίστα του Monte Caputo, στη Λεμεσό, υπάρχουν δύο κρυφές σκάλες. Από τη μια κατεβαίνει η νύφη, από την άλλη ο γαμπρός και συναντιούνται και οι δύο μαζί πάνω στην πίστα προκειμένου να κόψουν την τούρτα. Στη συνέχεια οι σκάλες εξαφανίζονται.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ