Στην καινούργια ταινία του ο Κλιντ Ίστγουντ μπλέκει με τα ναρκωτικά

Το trailer μας προϊδεάζει ότι θα δούμε μια εξαιρετική ταινία.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην συνηθίζουμε να έχουμε απαιτήσεις από έναν 88χρονο ηθοποιό, αναμένοντας καινούργιες ταινίες, όταν όμως μιλάμε για τον Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος δίνει το κινηματογραφικό παρόν από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα, είναι περίεργο που εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια -από το Trouble with the Curve του 2012- δεν τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη.

Μετά το Gran Torino που σκηνοθέτησε πριν από μια δεκαετία, δεν έχει δώσει και τόσο έντονη παρουσία. Και να ξαφνικά που το trailer του The Mule δείχνει πως ήρθε η ώρα να κάνει δυναμικό comeback, έχοντας μάλιστα δίπλα του τους πάντα συμπαθέστατους Μπράντλεϊ Κούπερ, Άντι Γκαρσία, Λόρενς Φίσμπερν και Μάικλ Πένια.

Στην ταινία, λοιπόν, ο Ίστγουντ θα υποδύεται τον Ερλ Στόουν, έναν 80χρονο βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που αρχίζει στα γηρατειά να μπλέκεται ξαφνικά στον κόσμο των ναρκωτικών, δουλεύοντας για λογαριασμό ενός μεξικάνικου καρτέλ. Όλα αυτά θα βασίζονται στην αληθινή ιστορία του Λίο Σαρπ, ο οποίος πράγματι τα έκανε όλα αυτά και συνελήφθη εν τέλει το 2011 σε ηλικία 87 ετών.

Το The Mule έρχεται στις αίθουσες μέσα Δεκεμβρίου κι αυτό είναι το επίσημο trailer:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ