Έξι φορές που τα βίντεο της CITY έγιναν talk of the town

Από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, στον Κύπριο γητευτή φιδιών και από το τετ α τετ ενός Ιερέα και ενός Άθεου στην Πάολα Ρεβενιώτη, αυτές ήταν κάποιες από τις έξι φορές που η CITY πήγε ταμείο.

 


Article featured image
Article featured image

Είθισται οι απολογισμοί και οι προσωπικές αξιολογήσεις να γίνονται στο σύνολό τους κάθε τέλος Δεκεμβρίου, βάζοντας στόχους για το νέο έτος τους οποίους συνήθως δεν υλοποιούμε, αλλά η ύπαρξή τους και μόνο είναι σημαντική.

Επειδή, όμως, δεν είμαστε οι κλασσικοί τύποι της συνήθειας και όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται αποφεύγουμε να ακολουθούμε τους τύπους και τις νόρμες, με αφορμή τα συνεχή σχόλια που λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά για δύο από τα πιο κάτω βίντεο (Μάρτυρες του Ιεχωβά, Συζήτηση με έναν Ιερέα και έναν Άθεο), μπήκαμε στο Youtube κανάλι της CITY, μετρήσαμε τα views μας και βγάλαμε ένα TOP6 των πιο προβεβλημένων βίντεο που κάναμε τα τελευταία 4 χρόνια.



 

Γιάννης Αγγελή: Ο Κύπριος γητευτής φιδιών - Πώς είναι να ζεις με ερπετά [Διάβασε το άρθρο εδώ]

Ο τολμηρός γητευτής φιδιών Γιάννης Αγγελή, μας δέχτηκε στο σπίτι του και μας έδειξε on camera, πώς είναι να ζεις σε ένα σπίτι γεμάτο ερπετά (κυρίως φίδια).

Το εντυπωσιακό από κάθε άποψη βίντεο προβλήθηκε 107,267 φορές κατατάσσοντάς το πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών.

 

 

 

 

Συζήτηση με έναν Ιερέα και έναν Άθεο [Διάβασε το άρθρο εδώ]

Τι έχεις όταν βάλεις face to face έναν ιερέα και έναν άθεο και τους ζητήσεις να υποστηρίξουν τις απόψεις τους και να αντιπαραβάλουν τα πιστεύω τους; Μια πολύ ωραία συζήτηση από κάθε άποψη με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Με 66,994 προβολές και περισσότερα από 502 ποικιλόμορφα σχόλια, το εν λόγω βίντεο έρχεται δεύτερο στη σειρά.

 

 



 

Φίδια και κουφάδες [Διάβασε το άρθρο εδώ

Δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά τα ερπετά και δη τα φίδια έχουν μεγάλη πέραση στο κοινό, εξ ου και το πρώτο σχετικό βίντεο που είχαμε ανεβάσει στις 5 Μαΐου 2015 εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα με τα 3 πιο προβεβλημένα της CITY έχοντας 19.453 προβολές.

 

 

 

 

Παναγιώτης Μαυρομιχάλης & Μπρουκ Χριστοδούλου - «Είμαστε Κυπραίοι, ναι» [Διάβασε το άρθρο εδώ]

Γεννήθηκαν στην Αφρική (από Κύπριο πατέρα και Αφρικανή μητέρα) και στην πορεία ήρθαν Κύπρο, όπου ζουν τα τελευταία χρόνια. Είναι Κύπριοι με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις εσύ κι εγώ, ενώ στην Κύπρο είναι πολλά πράγματα που τους αρέσουν αλλά και ορισμένα που θα ήθελαν να αλλάξουν.

Ιούλης 2015 και η συνέντευξη του Παναγιώτη και του Μπρουκ ανεβαίνει online δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα και αντιδράσεις αφού κάποιοι τους χάρηκαν και άλλοι προσβλήθηκαν από το «θράσος» τους να αποκαλούν τον εαυτό τους «Κύπριο. Με 15.862 προβολές το βίντεο με τη συνέντευξή τους κατατάσσεται στην 4η θέση.

 

 

 

 

Μάρτυρες του Ιεχωβά [Διάβασε το άρθρο εδώ

Η CITY πίσω στο 2015, βρέθηκε στην ετήσια συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Κύπρο και μίλησε μαζί με κάποιους παρευρισκόμενους, ενώ απαθανάτισε όλο το τελετουργικό της βάφτισής τους.

Και μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση με 14.945 προβολές, η απήχηση και η επίδραση που είχε στο κοινό, ωστόσο, αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη με τα 530 σχόλια που το συνοδεύουν να δείχνουν ξεκάθαρα το πόσο δεκτικοί είμαστε ως λαός στο διαφορετικό.

 

 

 

 

Urban Faces: Πάολα Ρεβενιώτη [Διάβασε το άρθρο εδώ

Μια ενότητα που είχε ξεκινήσει η CITY το 2014 με κεντρικό άξονα πρόσωπα και προσωπικότητες της πόλης τα οποία είχαν κάτι να πουν.

Με αφορμή την έκθεση φωτογραφιών της Πάολας Ρεβενιώτη που θα παρουσιαζόταν τότε στο πλαίσιο του Cyprus Pride και τη φασιστική απόφαση της Αστυνομίας να κατεβάσει με τη βία τις φωτογραφίες, η CITY φιλοξένησε την κα Ρεβενιώτη και το αποτέλεσμα μεταφράστηκε 12.776 προβολές και μια 6η θέση στη λίστα των πιο προβεβλημένων βίντεο της CITY.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ