Ένα αυτοκίνητο στα… δάχτυλά σου!

Μπαίνεις σε ένα μουσείο, θέλεις να αγγίξεις τα πάντα και η επιγραφή «Μην αγγίζετε» δεν σου λέει και πολλά; Mην ανησυχείς, στη νέα A-Class, θα μπορείς να αγγίξεις τα πάντα, χωρίς να έχεις θέμα!

 


Article featured image
Article featured image

Λογικά, θα το είχες φανταστεί ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό, να χειρίζεσαι δηλαδή το αυτοκίνητό σου με ένα απλό άγγιγμα. Τώρα, μπορείς να το κάνεις στα αλήθεια, με το Touchpad της A-Class. Mην σε αγχώνει, όλα γίνονται πανεύκολα. H συνολική εμπειρία του MBUX (Mercedes Benz User Experience) σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά smart αλλά και εξαιρετικά απλή. Oπότε με το Τouchpad, αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι! Κι έτσι μπορείς να ελέγξεις σχεδόν όλα τα features του αυτοκινήτου σου. Και επειδή θέλεις να έχεις τον έλεγχο και από το τιμόνι σου, εκτός από το touchpad, μπορείς να χειριστείς την οθόνη αφής και από τα touch buttons που βρίσκονται πάνω στο τιμόνι.

 

 

Βασικά, σκέψου το αυτοκίνητό σου σαν ένα smartphone με την οθόνη αφής του. Μπορείς να μεγεθύνεις ή να μικρύνεις το περιεχόμενο της οθόνης με απλές κινήσεις και ακόμη και να γράψεις διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνων για όταν δεν θες να ψάχνεις ή δεν μπορείς να μιλήσεις, αφού το Touchpad αναγνωρίζει ακόμη και τον γραφικό σου χαρακτήρα! Φυσικά, η οθόνη αφής ενεργοποιείται και με τη φωνή σου εκτός από το άγγιγμά σου, οπότε μη διστάσεις να μιλήσεις αν χρειαστεί!

 

 

 

Eίδες πόσα πολλά μπορούν να αλλάξουν με ένα απλό touch; Kλείσε το δικό σου test-drive σήμερα ή επισκέψου σήμερα τα showrooms της CiC Mercedes-Benz σε όλες τις πόλεις για να ζήσεις την εμπειρία του touchpad της A-Class από κοντά και να πεις το δικό σου «Hey Mercedes»!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ