Σε μια τυχαία φωτογραφία του Μπράιαν Άνταμς αποκαλύφθηκε κάτι πολύ ανησυχητικό

Ο ίδιος έδειξε την Κυριακή, μέσω της συναυλίας του στο Νέο Δελχί, την αγάπη του στους Ινδούς fans του, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του live, όσο και με τις φωτογραφίες που τράβηξε!

 


Article featured image
Article featured image

Τυχαία, όμως, μέσω μιας φωτογραφίας του αποκάλυψε με σοκαριστικό τρόπο ένα ανησυχητικό πρόβλημα στην Ινδία.

Καθώς ο Άνταμς δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram, όλοι πρόσεξαν το πόσο θολή ήταν, αλλά αυτό δεν είχε προκληθεί από κάποιο φίλτρο ή λάθος χειρισμό στο κινητό.

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 



 

 

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on




 

Ο Άνταμς δήλωσε πως δεν είχε δει ποτέ ξανά το φαινόμενο πριν, χαρακτηρίζοντάς το ως «μαγικό». Αυτό που κατέγραψε η φωτογραφία ήταν η ρύπανση, ο μολυσμένος αέρας της Ινδίας, το νέφος που έχει καλύψει εδώ και καιρός σχεδόν όλη την πρωτεύουσα.

Οι ινδικές πόλεις κυριαρχούν στην παγκόσμια κατάταξη της ρύπανσης λόγω της κακής ποιότητας του αέρα τους.

Το Νέο Δελχί, η ινδική πρωτεύουσα, είναι στην έκτη χειρότερη θέση στον κόσμο για την ποσότητα ρύπανσης, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ).

Οι συνθήκες μέσα και γύρω από το Δελχί έχουν επιδεινωθεί αυτή την εβδομάδα και η κατάσταση είναι σε πολύ κακά επίπεδα.   Σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το πρόβλημα, έχουν απαγορευτεί δραστηριότητες όπως η καύση σκουπιδιών.

Ο Άνταμς εμφανίστηκε στο Gurgaon, ένα κέντρο τεχνολογίας, νοτιοδυτικά του Δελχί.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται επί του παρόντος εν μέσω μιας παγκόσμιας περιοδείας 66 ημερών, και θα κάνει πέντε εμφανίσεις στην Ινδία.

Η φωτογραφία με τη ρύπανση να προκαλεί ένα περίεργο εφέ στο κοινό, προκάλεσε πολλά σχόλια. Εκτός από τη ρύπανση πολλοί σχολίασαν ως ατυχή τη δήλωση του τραγουδιστή για το «μαγικό» φαινόμενο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ