Ποιοι δρόμοι θα είναι «εκτός λειτουργίας» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Λευκωσία

Για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο traffic και να μην βρεθείς σε περιοχές που η διέλευση οχημάτων θα είναι αδύνατη, ενημερώσου για τους δρόμους που θα είναι «εκτός λειτουργίας» αυτή την Κυριακή.

 


Article featured image
Article featured image

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 21/10/2018, μεταξύ των ωρών 07:00 - 13:00, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Run as One»:

 

• Λεωφόρος Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη (Αερολιμένα Λευκωσίας) μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Προδρόμου (θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου μέχρι 25ης Μαρτίου). Το τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Αγίου Προκοπίου θα είναι ανοικτό για την τροχαία.

• Λεωφόρος Αρχαγγέλου από την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λευκοθέου/Οδό Μακεδονιτίσσης παρά το KCineplex.

• Τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη από τον κυκλικό κόμβο παρά την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή/25ης Μαρτίου.

 

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης:

-  Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς την φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το KCineplex (Φώτα Τροχαίας Λεωφόρος Αρχαγγέλου/Μακεδονιτίσσης/Λευκοθέου)

- Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδηπρος τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ