Το πιο γλυκό κουνελάκι του διαδικτύου έχει μόνο τρία πόδια και καθόλου αυτιά

Η διαφορετικότητα της Μίμι, ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίσει.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί η Μίμι να είχε δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή της, αφού γεννήθηκε χωρίς αυτιά και μόλις με 3 πόδια, ωστόσο χάρη στην 22χρονη Ροντάια Γουέλς, το ζωάκι βρήκε την αγάπη και τη θαλπωρή που του άξιζε.   

Η Γουέλς ανέλαβε να φροντίσει την Μίμι, μέσω μίας φίλης της που στηρίζει εθελοντικά τους άστεγους και τους άπορους ιδιοκτήτες ζώων στο Σακραμέντο.    «Μόλις είδα τη Μίμι την αγάπησα και δεν έβλεπα την ώρα να την πάρω στο σπίτι μου», λέει η Γουέλς. 

Εκτός από αληθινή αγάπη και ένα φιλόξενο σπίτι, η Ροντάια προσέφερε στην Μίμι και κάτι ακόμα: δύο μάλλινα, πλεχτά αυτιά. Η ιδέα για τα «προσθετικά» αυτιά γεννήθηκε κατά τη διάρκεια αναζήτησης του ιδανικού ονόματος για το κουνελάκι.

 



«Το αγόρι μου έπεσε πάνω στον όρο Kemonomimi, που χρησιμοποιείται για όσους συνηθίζουν να μεταμφιέζονται σε χαρακτήρες με αυτιά ζώων».   Το ζευγάρι σκέφτηκε να ντύσει την Μίμι με ένα ζευγάρι ολόδικά της αυτιά. «Ήταν τέλειο επειδή δεν είχε καθόλου αυτιά και θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε ήθελε», λέει η Γουέλς. 

 



Το κουνέλι διαθέτει πλέον μία τεράστια συλλογή από χειροποίητα αυτιά. «Αφού της τα φτιάξουμε, τα φοράει για την φωτογράφιση καθώς όταν κάθεται στα πόδια μου».

 

Πηγή: LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ