Τρία καταστήματα τού The Mall of Cyprus έγιναν «ολοκαίνουργια» [εικόνες]

Συνεχίζουν οι αλλαγές.

 


Article featured image
Article featured image

Μια νέα εμπειρία αγορών υπόσχονται να προσφέρουν τα καταστήματα Debenhams, Intersport Cyprus και Σκλαβενίτης εντός του The Mall of Cyprus στο Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα, αφού και τα τρία έχουν προβεί σε ριζικές ανακαινίσεις και ολικές μεταμορφώσεις με στόχο να παρέχουν στο κοινό ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές αγορών και ψυχαγωγίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πολυκατάστημα Debenhams προχώρησε σε μια ολιστική αναβάθμιση του τμήματος ομορφιάς και καλλυντικών που βρίσκεται στο ισόγειο, μετατρέποντάς το στο μεγαλύτερο του είδους του στην Κύπρο, όπου μέσα σε συνολικά 830τ.μ. φιλοξενούνται μεταξύ άλλων, νέες δημοφιλείς, αγαπημένες και αποκλειστικές μάρκες, όπως Giorgio Armani Cosmetics, NYX Professional Make Up και Urban Decay. Ακόμη, στον ίδιο χώρο εγκαινιάζεται και ένα νέο τμήμα ευεξίας και ομορφιάς Wellness, καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες make up και nail bar, ενώ όλα τα τμήματα ενισχύονται με νέες μάρκες και επιλογές. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να εξερευνήσουν νέα διαδραστικά εργαλεία και καινοτόμες τεχνολογίες.

 

Από την άλλη μεριά, το Intersport Cyprus με στόχο να προσφέρει μια ακόμα μεγαλύτερη αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτομία και την τεχνολογία, με την πλούσια γκάμα προϊόντων και τη γνώση του εξειδικευμένου του προσωπικού, προχώρησε επίσης σε ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε κατά τον Ιούνιο του 2018. Πλέον, οι λάτρεις των sports και της άθλησης έχουν έναν ακόμα λόγο να επισκεφθούν το Intersport στον πρώτο όροφο του The Mall of Cyprus, αφού εκεί θα βρουν, όχι μόνο όλα τα τελευταία trends που κυριαρχούν στην αθλητική ένδυση και υπόδηση, αλλά και έναν υπέροχα διαμορφωμένο υπερσύγχρονο χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

 

 

Τέλος, το ανανεωμένο Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο The Mall of Cyprus, προχώρησε σε ανακαίνιση των εκθεσιακών του χώρων 1,440 τ.μ. τον Σεπτέμβριο του 2017, διαμορφώνοντας μια νέα αγοραστική δύναμη στην πώληση τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης. Το Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - Τμήματα Φρουταρίας, Κρεοπωλείου, Ιχθυοπωλείου, Αρτοζαχαροπλαστείου, Έτοιμων Φαγητών και ειδών σπιτιού. Προμηθευτείτε φρέσκο ψωμί και ατομικές σφολιάτες, αλεσμένο καφέ και γλυκά από το Αρτοζαχαροπλαστείο, ενώ από το Τμήμα Έτοιμων Φαγητών απολαύστε εποχικά και παραδοσιακά πιάτα, όπως μουσακά, παστίτσιο, κουπέπια και λουβί, τα οποία παράγονται καθημερινά, με ιδιαίτερη φροντίδα. Γνωρίστε την άριστη ποιότητα, τις “τόσο φθηνά όσο πουθενά” τιμές, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία και τη σωστή εξυπηρέτηση σε ένα χώρο που μετατρέπει τα ψώνια σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Με τις ανακαινίσεις των καταστημάτων, καθώς και με την επέκταση των χώρων μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του «Expanding experiences», το The Mall of Cyprus μπαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή, παρέχοντας στο κοινό ολοένα και περισσότερους λόγους να το επισκεφθεί, αφού αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό για ψώνια, διασκέδαση και ψυχαγωγία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ