Νέα σελίδα στα αρώματα του Karl Lagerfeld

Article featured image
Article featured image

Με αφετηρία την άνοιξη του 2014, ο Karl Lagerfeld «ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ιστορία του αρώματος, εμποτίζοντάς την με το διακριτικό αλλά μοντέρνο στιλ το οποίο καθορίζει τη μόδα του, το σχέδιο, τη φωτογραφία, την εικόνα και την ψηφιακή καινοτομία».

Το Karl Lagerfeld Eau de Parfum για τις γυναίκες βασίζεται σε αντιθέσεις, στην κορυφή ανοίγεται μια έκρηξη φρέσκου λεμονιού, που ενισχύεται από ένα βελούδινο ροδάκινο και ένα γεμάτο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, άψογες μανόλιες και plumeria. Το άρωμα αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση των παραδοσιακών αρωμάτων – άλλο ένα χαρακτηριστικό της μόδας του Karl -  με την προσθήκη των μόσχων στις ισχυρές βαθιές ξυλώδεις νότες της βάσης.

Στo Eau de Toilette για τον άνδρα, ο αρωματοποιός Jean-Christopher Herault πήρε σαν βάση μια αρωματική φτέρη. Διαχρονικό και ταυτόχρονα άκρως μοντέρνο, το άρωμα διαθέτει λεβάντα και ξύσμα από μανταρίνι που ενισχύεται με τραγανό μήλο και φύλλα βιολέτας. Δελεαστικό και αισθησιακό, το άρωμα τελειώνει με ξυλώδεις, πικάντικες νότες από σανταλόξυλο και ένα μείγμα από κεχριμπάρι, που του προσδίδει μια ζωηρή και κομψή αίσθηση.

Τα νέα αρώματα KARL LAGERFELD μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Beautyline σε όλες τις πόλεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ