Σεξομολογήσεις #420: Εγώ, η γυναίκα του φίλου μου και η κουμέρα της

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster, η κατάσταση είναι λίγο νεκατωμένη… Είμαι παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια. Πριν 3 χρόνια ήμασταν σε ένα πάρτι με στενούς φίλους. Η κατάσταση εξέφυγε μετά που το πολλύν ποτόν και σε κάποια φάση είδα την γυναίκα του φίλου μου να είναι τίγκα στο μεθύσι να έρκεται να με τραβά και να μου λαλεί έλα να με βοηθήσεις να φκάλω τα παπούτσια μου στο υπνοδωμάτιο. Χωρίς να το καταλάβω ήταν που πάνω μου τζαι εκαβαλίτζιεφκεν με. Η κατάσταση συνεχίζεται τα τελευταία 4 χρόνια, 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Ο φίλος μου εν παίρνει χαπάριν. Πριν 3-4 εβδομάδες η γυναίκα του φίλου μου είπεν μου ότι θα μου έχει μιαν έκπληξη όταν βρεθούμε. Όταν επήια να την έβρω είχεν μου μιαν έκπληξη που έμεινα με το στόμα ανοικτό κυριολεκτικά. Με περίμενε μαζί με την γυναίκα του κουμπάρου μου και οι 2 γυμνές και τελοσπάντων εκαταλήξαμεν σε τρίο. Τούτη η φάση τωρά, γίνεται κάθε φορά και φοούμαι ότι είμαστε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τι να κάμω; Εν μπορώ να τες παραιτήσω αφού εν λυσσιασμένες τζαι εγώ το ίδιο. Περνούμε τέλεια, κάμνουμεν τα πάντα περί σεξ όποτε βρεθούμε και οι 3, αλλά εγώ φοούμαι να μεν το πάρουν χαπάρι οι φίλοι μου…

Απεγνωσμένος



 

Ασσιοηλέ! Είπες να μπλέξεις τα μπούτια σου τζαι έκαμές το επί 3. WTF! Έννεν απεγνωσμένος που έπρεπε να υπογράφεσαι, αλλά παγιδευμένος. Έκατσες φίλε μου τζαι στην μια, έκατσες τζαι στην άλλη, αλλά, έσιεις το κάτσιμο το official τζαι με την σύζυγο, άρα, πότε προκάμνεις; Μάσσιαλλά σου. Εν τζαι ζηλεύκω σε όμως. Λυπούμαι σε... Έννεν μαγκιά τα ντιριντάχτα με πολλές. Μαγκιά είναι να έχεις ΜΙΑΝ ΤΖΑΙ ΚΑΛΗ. Αλλά, εσύ είσαι ασυγκράτητος. Τωρά, έτα ούλλα τζαμαί βουνάρι. Να ικανοποιάς τζαι να ικανοποιείσαι επί 3. Αν ήταν τέσσερις, εν να ήσουν four wheel drive! Το λοιπόν, θέλω να κάμεις τις εξισώσεις σου, τα πλην τζαι τα συν σου τζαι να φκάλεις αποτέλεσμα που θα σε πείσει να κρατήσεις τζείνην την μιαν. Εν μπορεί να πάει πολλύν τζαιρό τούτο το παττιρντίν.

 

Έχουμε και λέμε:

Παντρεμένος = γεναίκα, άρα, μεινίσκω οξά χωρίζω;

Καβ...νος = 2 έξτρα γεναίτζες, άρα, αφήνω τες οξά κρατώ τες;

 

Η εξίσωσή σου η σωστή θα έχει δύο αποτελέσματα. Είτε άσσον, γιατί αποφασίζεις να μείνεις παντρεμένος τζαι τιμάς το στεφάνι σου ή θκυολούι, γιατί θέλεις να είσαι θκιαολούιν τζαι κρατάς τις horny τζαι φκάλλετε τα μάθκια σας ώσπου να τυφλωθείτε που το πολλύν το σεξ.

ΘΚΙΑΛΕΞΕ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ