Πλέον έχεις περισσότερα από 500 εστιατόρια… στην τσέπη σου

Αυτό είναι το Foody.

 


Article featured image
Article featured image

Το Foody, η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ, προσφέρει πλέον την επιλογή στον καθένα από εμάς να παραγγείλουμε από περισσότερα από 500 σημεία πώλησης φαγητού σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Επίσης πέρα από τις πολλές επιλογές για παραγγελία φαγητού που προσφέρει, το Foody μας δίνει και τον τρόπο να επιλέξουμε εύκολα το εστιατόριο από το οποίο θα θέλαμε να κάνουμε την παραγγελία μας.

Αρχικά με την καταχώρηση του ταχυδρομικού κώδικα στην κεντρική σελίδα του foody.com.cy, η ιστοσελίδα εμφανίζει πρώτα τα εστιατόρια που είναι ανοιχτά και κάνουν ντελίβερι στη διεύθυνση σας, ενώ πιο κάτω όλα τα εστιατόρια τα οποία είναι ανοιχτά και εξυπηρετούν μέσω take-away.

Επίσης μπορείτε μέσω της αναζήτησης να εντοπίσετε εύκολα το εστιατόριο που ψάχνετε, ενώ μέσω του πατήματος της «καρδιάς» (❤︎) δίπλα από το όνομα του εστιατορίου, το εστιατόριο μπαίνει στα αγαπημένα σας και θα εμφανίζεται πάντα στην πρώτη σειρά των εστιατορίων.

Υπάρχουν όμως φορές που δεν ξέρουμε ακριβώς από που θέλουμε να παραγγείλουμε, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε να φάμε (σάντουιτς, μπέργκερ, κρέπα, γιαπωνέζικα κτλ.).

Στη κεντρική σελίδα του Foody, μπορούμε μέσω της επιλογής «Κατηγορίες» να επιλέξουμε την κατηγορία του φαγητού που τραβάει η όρεξη μας και η ιστοσελίδα θα φιλτράρει μόνο τα εστιατόρια που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κατηγορία. Πολύ βολικό έτσι;

Τέλος υπάρχει η επιλογή για ταξινόμηση των εστιατορίων ανά κόστος του ντελίβερι ή ανά ελάχιστο κόστος παραγγελίας που εξυπηρετεί το εστιατόριο. Αυτό είναι αρκετά βοηθητικό για την επιλογή της πιο συμφέρουσας επιλογής για εσάς.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το Foody, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω των apps που έχει δημιουργήσει, σε Android και iOS.

Το Foody δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές, αλλά σας βοηθά να επιλέξετε το φαγητό και το εστιατόριο από το οποίο θα θέλατε να παραγγείλετε, εύκολα και γρήγορα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ