Βρέθηκε το άλογο που περιφερόταν στην περιοχή «Jumbo»

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY

 

Βρέθηκε το άλογο που περιφερόταν στην περιοχή «Jumbo»

Άλογο περιφερόταν το πρωί στην περιοχή του Jumbo στη Λακατάμεια, με την Αστυνομία Κύπρου με ανακοίνωσή της να καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το άλογο που διέφυγε από τον Ιππόδρομο, βρέθηκε τελικά στην οδό Ελαιώνων στην περιοχή Στροβόλου.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το άλογο, μετέβη και ο ιδιοκτήτης του ο οποίος το παρέλαβε.

 

Αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει την Ινδονησία

Αεροσκάφος Boeing 737 Max 8 της ιδιωτικής εταιρείας Lion Air, με 188 επιβαίνοντες, κατέπεσε στα ανοικτά των ινδονησιακών ακτών.

Συνετρίβη στη θάλασσα μόλις 13 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από την πρωτεύουσα της χώρας Τζακάρτα προς την Πανγκάλ Πινάν, στο νησί Μπανγκά και ζήτησε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, πριν χαθεί από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης πολιτικής αεροπορίας του ινδονησιακού υπουργείου Μεταφορών, στο αεροσκάφος επέβαιναν 178 ενήλικοι επιβάτες, ένα παιδί, δύο βρέφη, καθώς και δύο πιλότοι και πέντε μέλη του πληρώματος καμπίνας.

 

Σήμερα η εκδίκαση για το διπλό φονικό

Αρχίζει στις 9.00 ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λευκωσία η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Για την υπόθεση έχουν κατηγορηθεί και τελούν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα.

Πρόκειται για τον 33χρονο, Λοΐζο Τζιωνή, τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού, την 21 ετών πρώην σύντροφο του Τζιωνή, Σάρα Σιάμς, και τον 22χρονο, Μάριο Χατζηξενοφώντος.

Κατά την τελευταία ακροαματική διαδικασία, στις 13 Ιουνίου, ο Τζιωνής δήλωσε παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες, που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή και αφορούν, μεταξύ άλλων, στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της συνωμοσίας για φόνο.

Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο στην κατηγορία, που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη, διότι «ήταν ανοικτά».

Μη παραδοχή και στις οκτώ κατηγορίες απάντησαν οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι. 

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί να γίνει ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον Τζιωνή.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, το Δικαστήριο να επιβάλει ποινή στον 33χρονο, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλους τους κατηγορούμενους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ