Ο ιδιοκτήτης του υπερτυχερού πρακτορείου στα Λατσιά μιλά στη CITY

Από τους πέντε τυχερούς της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ, οι δύο βρέθηκαν στην Κύπρο με τα δελτία τους να έχουν κατατεθεί στο ίδιο πρακτορείο στα Λατσιά, αυτό του Σταύρου Παπασταύρου.

 


Article featured image
Article featured image

Τι ισχύει, όμως, σε μία τέτοια περίπτωση; Ο ίδιος και το πρακτορείο του δικαιούνται μέρος των κερδών; Ξέρει ποιοι είναι οι νικητές, ή υπάρχει τρόπος να μάθει την ταυτότητά τους; Το γεγονός ότι πλέον θεωρείται «τυχερό» πρακτορείο θα αυξήσει το πελατολόγιό του.

Η τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και η CITY, βρέθηκαν στο πρακτορείο και μίλησαν με τον Σταύρο Παπασταύρου.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στη Γιώτα Κούμουρου, όλα τα κέρδη από το Τζόκερ ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους νικητές, χωρίς να δικαιούται κάτι το πρακτορείο. «Αυτό που κερδίζει το πρακτορείο είναι η φήμη και διαφήμιση, αφού το να βρεθεί τυχερό δελτίο στο πρακτορείο σου για πολλούς θεωρείται γούρι και καλοτυχία και επειδή στην Κύπρο έχουμε έντονα αυτή την αντίληψη, πλέον θεωρούμαστε γουρλίδικοι και σίγουρα αυτό θα φέρει και αύξηση στην πελατεία μας», σημειώνει ο κ. Παπασταύρου.

Όσο για το ποσό που έπαιξαν οι νικητές του μεγάλου αυτού ποσού, άγγιξε μόλις τα 2 ευρώ. Τόσα χρειάστηκαν για να γίνουν εκατομμυριούχοι. Πάντως, όπως ξεκαθαρίζει ο κύριος Παπασταύρου κανείς από τους νικητές δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μέχρι στιγμής και δεν είναι κάτι που περιμένει, αφού όλη η διαδικασία παραλαβής των κερδών αναλαμβάνεται από τον ΟΠΑΠ. «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι νικητές και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε να μάθω. Αν ήμουν κι εγώ στη θέση τους θα ήθελα να παραμείνω ανώνυμος».

 

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ