Ένα πολεμικό υπερθέαμα που κόβει την ανάσα έρχεται στην Κύπρο

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Jackie Chan παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα μοναδικό υπερθέαμα με την ομάδα των 11 πολεμιστών Kung Fu.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δύο μοναδικές παραστάσεις που κόβουν την ανάσα, ανεβαίνουν στις 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία και στις 21 Νοεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Ο Jackie Chan ο διασημότερος σταρ ταινιών πολεμικών τεχνών και κορυφαίος δάσκαλος Kung Fu, υλοποιώντας ένα όνειρο ζωής δημιούργησε τη δική του ομάδα πολεμιστών, με σκοπό να μεταδώσει τις εμπειρίες, αλλά και την αγάπη και αφοσίωση του στις πολεμικές τέχνες.

Για τη δημιουργία της ομάδας των Kung Fu Warriors, ο Jackie Chan ξεκίνησε την αναζήτηση ταλέντων γυρνώντας όλες της ακαδημίες Kung fu στην Κίνα. Έντεκα παιδιά έγιναν μαθητές του και στο καθημερινό πρόγραμμά τους διδάσκονταν μαθήματα πολεμικών τεχνών, μουσική, χορό, ακόμη και μπαλέτο.

 



Η παράσταση Kung Fu Warriors, συνδυάζει τα εντυπωσιακά ακροβατικά και τις εκπληκτικές εναέριες κινήσεις, με την ομορφιά του παραδοσιακού κινέζικου και σύγχρονου χορού, πάντα με έμφαση στην αρχαία παράδοση και τη φιλοσοφία του Κινεζικού λαού.

Kung Fu σημαίνει να μπορείς να αγγίζεις την τελειότητα σωματικά και πνευματικά και μέσα από αυτή τη θεωρία, η ομάδα των 11 πολεμιστών Kung Fu του Jackie Chan θα παρουσιάσει και στην Κύπρο ένα συγκλονιστικό θέαμα που θα αφήσει άφωνους τους θεατές, καθώς κάθε κίνηση εκπέμπει δύναμη και ενέργεια και κάθε λεπτομέρεια είναι ποτισμένη με την ανατολική σοφία.

Ζήστε την μαγεία του Kung Fu στις δύο μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ