To φετινό δικοινοτικό φεστιβάλ Buffer Fringe βρίσκεται σε οριακό σημείο

Το δικοινοτικό φεστιβάλ που διοργανώνεται ανάμεσα στις ελεύθερες και κατεχόμενες περιοχές, έχει κάτι να μας πει.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Ανδρέας Ιακώβου

Performance: Refugio (GR, DE)

Καλλιτέχνες: Αλέξανδρος Μιχαήλ & Γιάννης Παππάς


 

Από την 1η μέχρι και την 4η Νοεμβρίου το πέμπτο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe επανέρχεται για να μας φτάσει σε «Οριακό Σημείο», όπως ονομάζεται και το θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Με τις δύο κύριες σκηνές του να βρίσκονται στο Bandabuliya και την Παλιά Δημοτική Αγορά, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια πληθώρα μουσικών και καλλιτεχνικών acts με καλλιτέχνες από Ιταλία, την Κύπρο, την Ισπανία, την Γαλλία, την Βουλγαρία κ.α.

Σύμφωνα με δήλωση του Σπιτιού της Συνεργασίας, για το φετινό φεστιβάλ υποβλήθηκαν περισσότερες από 300 προτάσεις διεθνώς, ενώ φέτος, θα φιλοξενήσει 8 διαφορετικές παραστάσεις από όλο τον κόσμο, παρουσιάσεις και προβολές.

Το φεστιβάλ ξεκινάει από το Bandabuliya την 1η Νοεμβρίου με τον Everything is OK από τον Marco d'Agostin (Ιταλία) και την Venture από τον Sevim Akpınar (Κύπρος). Στις 2 Νοεμβρίου το φεστιβάλ μεταφέρεται στην Παλιά Δημοτική Αγορά με το Everything is OK  από τον Marco d'Agostin (Ιταλία) και τον Eyolf Machine από τον Ηλία Αδάμ (Κύπρος) και στις 3 Νοεμβρίου η πρώτη παρουσίαση θα είναι το επιλεγμένο DUET, θα ακολούθησει το ReDoing Gender 1.5 από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου (Δανία) και στη συνέχεια θα έχει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Στις 4 Νοεμβρίου το φεστιβάλ επιστρέφει στην Bandabuliya την τελευταία ημέρα, με τον Aprés La Chronique από τον Nicholas Hermansen (Ισπανία), Some Remain So από τον Alexandre Fandard (Γαλλία) και The State από τον Alexander Manuiloff (Βουλγαρία).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν είσοδο.

 

Image may contain: 1 person, smiling, text and close-up

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στις σελίδες Facebook του Φεστιβάλ Buffer Fringe Performing Arts και στην ιστοσελίδα του Σπιτιού της Συνεργασίας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Σπίτι της Συνεργασίας στο 22 445 740 / +90 542 834 57 40 ή στο admin@home4cooperation.info.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ