Το πρώτο ιδιόκτητο εμπορικό αεροπλάνο από την DHL για την Κύπρο

Το καινούργιο Airbus Α300  αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανταγωνιστικότητα των πελατών της και στην οικονομία της Κύπρου. 

 


Article featured image
Article featured image

Η DHL Express, παγκόσμια πρωτοπόρος στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών και logistics, ανακοινώνει την ενσωμάτωση του πρώτου ιδιόκτητου εμπορικού της αεροπλάνου που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την Κύπρο. Το αεροσκάφος, τύπου Airbus A300, θα μπορεί να μεταφέρει 35 τόνους εμπορευμάτων και θα πραγματοποιεί από την 29η Οκτωβρίου 2018 καθημερινές πτήσεις, συνδέοντας απευθείας τη Λάρνακα με περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς.

Με τον τρόπο αυτό, η DHL Express Κύπρου θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στην οικονομία του τόπου γενικότερα. Με βασικά χαρακτηριστικά την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την αποδοτικότητα, η κίνηση αυτή της εταιρείας θα ενισχύσει αυτόματα και την ανταγωνιστικότητα των πελατών της, των οποίων οι εργασίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με αποστολές και παραλαβές από και προς το εξωτερικό.

Ο κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε το πρώτο μας αεροσκάφος Airbus A300 στην DHL Express Κύπρου. Είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή για μας, και η επένδυση αυτή αποτελεί μια απάντηση στους συνεχώς αυξανόμενους όγκους express μεταφοράς αλλά και στη ραγδαία ανάπτυξη του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών μας, των επιχειρήσεων και όλων όσων δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο – ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον -  καθώς επίσης και τις εισαγωγές και εξαγωγές του νησιού, προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους και λύσεις έτσι ώστε να συμβάλλουμε και να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά τους». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ