H BuyHome ανακηρύχθηκε «Best Real Estate Agency» της Κύπρου για το 2019 στα International Property Awards

Τη σημαντική διεθνή διάκριση ‘Best Real Estate Agency’ στην Κύπρο έλαβε η κτηματομεσιτική εταιρεία BuyHome για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα International Property Awards, με τους κριτές να επαινούν την προσέγγιση της στο σχεδιασμό, την ποιότητα των υπηρεσιών και τη δέσμευση της στην καινοτομία.

 


Article featured image
Article featured image

Ως η κορυφαία εταιρεία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, η BuyHome έλαβε επίσης τη διάκριση «Best Real Estate Marketing» της Κύπρου για το 2019. Τα σημαντικά αυτά βραβεία, αντικατοπτρίζουν τη σχολαστική δουλειά της ΒυyHome και τη συνεχιζόμενη δέσμευση της στην αριστεία, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ο Σεργκέι Ποταπένκο, Διευθύνων Σύμβουλος της BuyHome δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε λάβει αυτά τα σημαντικά βραβεία. Είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για εμάς, ενώ παράλληλα μας καθιστά, ως BuyHome, αλλά και τους συνεργάτες μας, ακόμη πιο υπεύθυνους για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τα πρότυπα στον τομέα των ακινήτων. Η ομάδα μας κατάφερε να ενισχύσει την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο, καθιστώντας τις διαδικασίες πιο διαφανείς και δίκαιες, προς όφελος των πελατών και των επενδυτών. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που συνεργάζομαι με τέτοιους επαγγελματίες».

Στόχος των βραβείων International Property Awards είναι η αναγνώριση της αριστείας στην παγκόσμια βιομηχανία ακινήτων και η προώθηση διεθνών προδιαγραφών. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου και επικεφαλής εταιρειών ακινήτων από Αφρική, Aσία, Καναδά, Καραϊβική, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για την ανακοίνωση των νικητών της ανταγωνιστικής και δύσκολης διαδικασίας καθορισμού των βραβευθέντων σε όλες τις κατηγορίες από κάθε περιοχή του κόσμου.

Τον διαγωνισμό International Property Awards ηγείται μια ομάδα 80 επαγγελματιών του κλάδου που δίνουν έμφαση στον σχεδιασμό, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία, την πρωτοτυπία και δέσμευση στη βιωσιμότητα σε σχέση με το περιβάλλον. Η υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή, είναι ανεξάρτητη, και αποτελείτε από έμπειρα μέλη, που είναι ειδικοί στα θέματα ακινήτων και προσφέρουν τις γνώσεις, εμπειρίες και χρόνο τους, χωρίς αμοιβή, θεωρώντας το τιμή και προνόμιο να είναι μέρος της διαδικασίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη ΒuyHome στο: www.buyhome.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ