63 kg κάνναβης κρυμμένα μέσα σε παιχνίδι βρήκε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Μέσα σε παιχνίδι τύπου γερανό έκρυψε 63 συσκευασίες κάνναβης

Όχι και τόσο καλή κρυψώνα αποδείχτηκε τελικά το μέρος που σκέφτηκε να κρύψει τη μεγάλη ποσότητα κάνναβης που είχε στην κατοχή του 54χρονος άντρας από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε παιχνίδι κερματοδέκτη τύπου γερανός, 63 αεροστεγείς συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης.

Image result for παιχνίδι τύπου γερανός

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά εισήχθησαν την ίδια μέρα ακτοπλοϊκώς.. Η ΥΚΑΝ είχε θέσει υπό παρακολούθηση το χώρο, μετά από σχετική πληροφορία και στη βάση δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντόπισαν τα ναρκωτικά στην αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή Αγ. Αθανασίου, στην παρουσία και του 54χρονου, που φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή. Για την υπόθεση καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο.

 

 

Σε απεργία οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών στην Πάφο

Image result for hospital empty bed

Λόγω της υποστελέχωσης του τμήματός τους και τις ελλείψεις σε αναλώσιμα, αποφάσισαν να κατέλθουν σε απεργία οι γιατροί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Συγκεκριμένα οι γιατροί θα απέχουν από την εργασία τους για δυο ώρες καθημερινά από τις 12.30 μέχρι τις 14.30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 18.30 μέχρι τις 20.30.

Αυτή τη στιγμή στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου εργάζονται δέκα γιατροί, ενώ για να διεκπεραιωθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ομαλά θα πρέπει να εργάζονται τουλάχιστον 13, όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι του τμήματος. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ζωές των ασθενών. Οι γιατροί εξέφρασαν έντονη απαρέσκεια για το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας δεν έχει καν απαντήσει στις επιστολές τους, στις οποίες καταγράφονται τα προβλήματα με αίτημα την άμεση επίλυσή τους.

 

 

Ελεύθεροι σκοπευτές στο Ρίο για να «σκοτώνουν κακοποιούς»

Image result for rio de janeiro shooters for criminals

Αντιδράσεις προκάλεσε ο εκλεγμένος κυβερνήτης του Ρίο, ο ακροδεξιός Ουίλσον Βίτσελ, καθώς ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναπτύξει ελεύθερους σκοπευτές για να πυροβολούν και να σκοτώνουν τους ένοπλους κακοποιούς, ακόμα κι αν δεν αποτελούν απειλή για τους αστυνομικούς.

Ο Ουίλσον Βίτσελ, ένας πρώην ομοσπονδιακός δικαστής ηλικίας 50 ετών, βρίσκεται μεταξύ των κυβερνητών που επωφελήθηκαν από τη δυναμική του προέδρου Ζαϊχ Μπολσονάρου και κατάφεραν να εκλεγούν στις γενικές εκλογές. Και οι δύο πολιτικοί πραγματοποίησαν εκστρατεία υιοθετώντας πολύ σκληρή γραμμή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας. «Εάν έχετε πέντε εγκληματίες που πυροβολούν εναντίον ενός αστυνομικού, πρέπει να τους πυροβολήσουν όλους» είπε ο Βίτσελ χθες το βράδυ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Globonews.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ