35η Επίσημη Εκπαιδευτική Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων

Το British Council Διοργανώνει την 35η Επίσημη Εκπαιδευτική Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων, Study UK Education Exhibition 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας στις 10 - 11 Νοεμβρίου 2018


Article featured image
Article featured image

Εκπρόσωποι 50 και πλέον Βρετανικών Πανεπιστημίων θα δώσουν, όπως και κάθε χρόνο, το παρών τους, στην μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικων Πανεπηστημιων που διοργανώνεται στην Κύπρο

Σκοπός της Έκθεσης είναι να ενημερώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γονείς άλλα και νέους ή υφισταμένους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και να δώσει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για διαθέσιμα/αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών όλων των επιπέδων.

καθ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επωφεληθούν από Σεμινάρια που θα διεξάγονται από Εκπρόσωπους Πανεπιστημίων, να μάθουν λεπτομερείς για το Πανεπιστήμιο της επιλογής τους, για φοιτητικές εστίες και διαμονή, καθώς επίσης και για διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν από προηγούμενος, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο www.britishcouncil.com.cy/events.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν  στο 22 585 000 η να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.britishcouncil.com.cy/events.

Την Επίσημη Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστήμιων, Study UK Education Exhibition 2018,  υποστηρίζουν οι, UNITE STUDENTS και IELTS, και είναι ανοιχτή για το κοινό 15:00 - 20:00.

Είσοδος Ελεύθερη!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ