Από την 1η Νοεμβρίου η Ryanair χρεώνει και τις χειραποσκευές

Ποιο το κόστος των χρεώσεων και το τρολάρισμα στο twitter.

 


Article featured image
Article featured image

Παρότι κυκλοφορούσε ως φήμη εδώ και λίγο καιρό, μόλις χθες 1η Νοεμβρίου, η ιρλανδική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη χρεώσεων και στις χειραποσκευές μέχρι 10 κιλών, οι οποίες έως τώρα δεν χρεώνονταν.

Όπως αναφέρει η εταιρία, ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την αλλαγή πολιτικής δεν είναι η αύξηση των κερδών της, αλλά για να μειώσει τις καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις πτήσεων, καθώς πολλοί πελάτες καθυστερούσαν την επιβίβαση γιατί έψαχναν χώρο να αποθηκεύσουν τη χειραποσκευή τους.   

Μάλιστα η Ryanair, λίγο μετά την εφαρμογή της νέας πολιτικής με tweet της ανακοίνωνε ότι τα πρώτα σχόλια που έλαβε από αεροδρόμια και πελάτες ήταν πολύ θετικά καθώς το νέο πλάνο, όντως μείωσε το χρόνο επιβίβασης και αναχώρησης των πτήσεων.

 


 

Δείτε την ανακοίνωση στα ελληνικά: 





Ωστόσο, η ανακοίνωση της νέας πολιτικής η οποία θα επιβαρύνει το κόστος εξόδων του κάθε πελάτη, εξόργισε τους καταναλωτές οι οποίοι αντέδρασαν έντονα μέσω των social media, καλώντας μάλιστα σε μποϊκοτάζ της εταιρείας. Άλλοι πάλι είδαν την κατάσταση με περισσότερο χιούμορ και τρόλαραν την απόφαση της Ryanair με κάθε δυνατό τρόπο.

 







Με πληροφορίες από El Pais/Twitter


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ