«Τα καταφέραμε! Σας ευχαριστώ όλους»

Ο Λευτέρης Πετούνιας κατάφερε (και πάλι) να μας κάνει πολύ υπερήφανους.

Article featured image
Article featured image

Λίγο μετά την επιτυχία του στην Ντόχα, ο Έλληνας αθλητής των κρίκων έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους...τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους. Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!!»

petrounias2.png


Η νίκη του χρυσού μεταλλίου στην Ντόχα, άλλωστε, έχει ιδιαίτερη σημασία αφού την εξασφάλισε παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο

Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής για τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος πέτυχε στην Ντόχα μία σειρά από σπάνια ρεκόρ, που τον αναδεικνύουν σε έναν από τους τρεις κορυφαίους σπεσιαλίστες των κρίκων, από το 1903 που ξεκίνησε ο θεσμός, αλλά και σε πολυνίκη Έλληνα στην ιστορία αυτού του θεσμού.

Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που...

Posted by Eleftherios Petrounias on Friday, 2 November 2018

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ