Το event στη New Division για το οποίο οι θέσεις έχουν εξαντληθεί σχεδόν ένα μήνα πριν

Κρατήσεις που γίνονται από τις 30 Οκτωβρίου και έπειτα ισχύουν για το επόμενο αντίστοιχο event, όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν 12 καλλιτέχνες στην Κύπρο αποφασίζουν να παρουσιάσουν επί σκηνής το θρυλικό άλμπουμ «To The Dark Side of the Moon» των Pink Floyd, τότε δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να πετύχεις θέση στο μαγαζί αν δεν σηκώσεις το ακουστικό αμέσως μετά που θα ανακοινωθεί το event.

Αυτό συνέβη στην προκειμένη περίπτωση, όπου μια ομάδα 12 καλλιτεχνών θα φροντίσει να μας το μεταφέρει με την κάθε λεπτομέρεια, ηχητική και οπτική, τιμώντας έτσι το τεράστιο αυτό έργο των Pink Floyd.

Στις 22 Νοεμβρίου, λοιπόν, στη New Division, όσοι πρόλαβαν να βρουν θέση για το event θα έχουν την ευκαιρία να το βιώσουν για πρώτη φορά ολοκληρωμένο, ζωντανά. Ένα έργο που, αν και διάσημο για κάποια από τα τραγούδια του, παραμένει άγνωστο στην ολότητά του από το κοινό.

To «The Dark Side of the Moon» είναι αδιαμβισφήτητα ένα από τα σπουδαιότερα μουσικά έργα του 20ού αιώνα. Οι Pink Floyd μέσω της πειραματικής/ψυχεδελικής μουσικής και των φιλοσοφικών στίχων που σπάνια συναντά κανείς σε ροκ πρότζεκτς, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άλμπουμ που μοιάζει περισσότερο με ντοκιμαντέρ παρά με μουσική. Το άλμπουμ μέσα από 9 τραγούδια αναπτύσσει θέματα όπως ο χρόνος, τα λεφτά, ο πόλεμος, o καταναλωτισμός με όλα αυτά να αποτελούν τους λόγους που ο μοντέρνος άνθρωπος βρίσκεται καθημερινά κοντά στα όρια της παράνοιας.

Η σπουδαιότητα του έργου είναι η ταυτόχρονη εξέλιξή του με την συνείδηση του ανθρώπου, και παράλληλα ο ρόλος που διαδραματίζει στην εξέλιξή της. Δίνοντας την απαραίτητη σημασία στις λέξεις, ο ακροατής θα αντιληφθεί και θα κατανοήσει πράγματα για τον εαυτό του αλλά και τη ζωή γενικά. Με την πάροδο του χρόνου η έννοια των λέξεων αλλάζει στο μυαλό του ακροατή, μεταμορφώνοντας το άλμπουμ σε ένα καινούργιο μάθημα ζωής και αυτό γιατί κάποιες λέξεις μόνο ο χρόνος μπορεί να τις μεταφράσει.

Κρατήσεις που γίνονται από τις 30 Οκτωβρίου και έπειτα θα ισχύουν για το επόμενο αντίστοιχο event.

Πληροφορίες: 97622840

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα πίσω απο το The Dark Side of the Moon Project :

Web: www.thedarksideofthemoonproject.com

Instagram: dark.side.project #darksidecy

 

IG: @dark.side.project

#darksidecy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ