Οι Spice Girls επιστρέφουν και αυτό θα είναι το μουσικό γεγονός του 2019

Βέβαια, σε αυτή την επιστροφή το συγκρότημα θα είναι λειψό.

 


Article featured image
Article featured image

Πίσω στα 90s και στα early 00s, αποτελούσαν την απόλυτη ποπ μουσική φαντασίωση όλων των παιδιών και των εφήβων της εποχής σε όλο τον κόσμο μέχρι που αποφάσισαν να διαλυθούν και σκόρπισαν θλίψη σε όλους τους φαν.

Πολλά χρόνια μετά, από το 2008 συγκεκριμένα όπου και έκαναν την πρώτη τους επανένωση και με πολλούς ακόμη να νοσταλγούν το γυναικείο συγκρότημα που κάποτε μεσουρανούσε, η βρετανική ποπ μπάντα ανακοίνωσε μέσω των Social Media ότι επιστρέφει στη μουσική σκηνή για μία μεγάλη περιοδεία, επανενωμένο. Καλά, όχι ακριβώς επανενωμένο αφού από τα 5 μέλη, μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν και μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η απούσα.

Το 2019, λοιπόν, το εμβληματικό γυναικείο συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα δώσει σειρά συναυλιών σηματοδοτώντας την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα.

Θα εμφανιστεί στο Λονδίνο, στο στάδιο του Γουέμπλεϊ στις 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της περιοδείας παρότι η Βικτόρια Μπέκαμ (η πρώην Posh Spice) δεν αναμένεται να μετάσχει.

Οι Spice Girls θα επισκεφθούν επίσης το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Μπρίστολ, ενώ στις παραστάσεις που θα δώσουν θα είναι μαζί τους και η Τζες Γκλιν ως special guest.

 

Δείτε την ανακοίνωση:




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Breaking Spice news... Tickets on sale Saturday 10.30am #GirlPower #FriendshipNeverEnds

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ