Γευστικές απολαύσεις κάτω από τον Ουρανό με θέα τη Μεσόγειο

Ένα ανανεωμένο μενού γαστρονομικών απολαύσεων, ποτών και διασκέδασης προσφέρουν το νέο Ouranos Lounge και το εστιατόριο Mediterraneo, στο πολυτελές ξενοδοχείο Annabelle, στην Πάφο.

 


Article featured image
Article featured image

To Ouranos Lounge εξυπηρετεί το κοινό σχεδόν όλη τη μέρα, σερβίροντας ποτά από τις 8:00 μέχρι τη 01:00. Το μεσημεριανό σερβίρεται από τις 12:30 μέχρι τις 17:00, ενώ το βραδινό από τις 18:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα. Οι λάτρεις του τσαγιού από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 θα μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη ποικιλία βοτάνων και γεύσεων.

Τον εσωτερικό σχεδιασμό του Lounge είχε αναλάβει η Γαλλίδα αρχιτέκτονας Joelle Pléot και η ομάδα της, δημιουργώντας ένα άνετο χώρο ο οποίος οδηγεί τους θαμώνες σε ένα ταξίδι χαλάρωσης με πανοραμική θέα προς τη Μεσόγειο Θάλασσα και το ιστορικό κέντρο της Πάφου.

 

 

Το άνετο και σύγχρονο περιβάλλον συμπληρώνει μια ποικιλία μουσικών επιλογών. Τις Τετάρτες από τις 8:00 το βράδυ μπορεί κανείς να διασκεδάζει στη μουσική γνωστών DJs ενώ τις Παρασκευές από τις 9:30 το βράδυ θα ακούγονται ελληνικά και διεθνή pop jazz covers. Τα Σάββατα γεμίζουν με «Μουσικά ταξίδια στον Ουρανό» από τις 9:30 το βράδυ και η Κυριακή με το «6ΤΟ9» με αγαπητά pop κομμάτια από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

 

Ηρεμία και ευεξία με θέα

Τον χώρο όπου βρίσκεται τo Ouranos Lounge συμπληρώνει το Ouranos Wellbeing Spa, όπου οι θαμώνες του Annabelle αλλά και το ευρύ κοινό έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξειδικευμένες θεραπείες χαλάρωσης και ομορφιάς. Ακόμη, περιλαμβάνει πισίνα, σάουνα και γυμναστήριο ενώ προσφέρει personal training και μαθήματα fitness. Το Ouranos Wellbeing Spa παραμένει ανοικτό από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ. Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες είναι το “Cyprus Citrus Body Ritual” και το “Oxygen Cell Support Facial”.

 

 

Μεσογειακές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα

Στηρίζοντας την κυπριακή παραγωγή και παράδοση το παραθαλάσσιο εστιατόριο Mediterraneo του ξενοδοχείου Annabelle ανανεώθηκε με νέα έπιπλα δημιουργώντας ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής παραδοσιακής ταβέρνας. Ο κλασσικός μεζές μεταμορφώνεται σε μία δημιουργική και καινοτόμο εμπειρία απόλαυσης τόσο για τον ουρανίσκο όσο και για τα μάτια.

Από τις 5 Νοεμβρίου το Mediterraneo θα λειτουργεί για δείπνο μόνο κάθε Δευτέρα (Ελληνικό ρεπερτόριο κιθάρα και μπαγλαμά), Πέμπτη (Κιθάρα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο) και Κυριακή (Κιθάρα με ελληνικό ρεπερτόριο) παρέα με ζωντανή μουσική ενώ παραμένει ανοικτό καθημερινά για μεσημεριανό. Ζωντανή μουσική θα υπάρχει και κάθε Κυριακή μεσημέρι με μαντολίνο, μπουζούκι και ακορντεόν.

Στο εστιατόριο θα διεξάγονται θεματικές βραδιές όπου κάθε Δευτέρα θα σερβίρεται παραδοσιακός κυπριακός μεζές, κάθε Πέμπτη BBQ και κάθε Κυριακή θαλασσινά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ