Η σημασία τού να είσαι ευγενικός

Ένα παιδικό βιβλίο που, ίσως, έρχεται στην πιο κατάλληλη εποχή.

 


Article featured image
Article featured image

Με τίτλο «It’s Cool to be Kind», η Έλενα Χριστοφίδου γράφει και εικονογραφεί ένα αγγλόφωνο παιδικό βιβλίο με σκοπό να στείλει μόνο θετικά μηνύματα.

Το «It’s Cool to be Kind», επιδιώκει να τονίσει τη σημασία του να είναι κανείς ευγενικός, να αποδέχεται τη διαφορετικότητα, να έχει συμπόνια και να ακούει την καρδιά του.

Ο Joe είναι ένα καλοπροαίρετο αγόρι που δυσφορεί όταν τα άλλα παιδιά της τάξης του κοροϊδεύουν την καινούρια τους συμμαθήτρια. Γι’ αυτό και θα στηρίξει αυτό που ο ίδιος πιστεύει πως είναι σωστό, κάνοντας τον εαυτό του παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας (Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας) την 25ην Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 10:30 - 12:30.

Το βιβλίο θα αναγνώσει η Μαρία Πασιαρδή ενώ θα ακολουθήσουν δημιουργικές δραστηριότητες μέσω μουσικής και κίνησης από την Ρεβέκκα Κατσαρή.

Η Έλενα Χριστοφίδου είναι καλλιτέχνης, σχεδιάστρια, ακτιβίστρια υπέρ των ζώων και δασκάλα τέχνης και γιόγκα. Ζει στην Κύπρο μαζί με τον σύζυγο, τα δύο παιδιά, τα δύο σκυλιά και τα εφτά γατιά της. Αφού διάβασε αμέτρητες ιστορίες στα δικά της παιδιά, αποφάσισε να στείλει το δικό της θετικό μήνυμα με μία δική της παιδική ιστορία.



*Μία έκδοση της A Bookworm Publication


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ