Στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού μύρισαν ξανά Χριστούγεννα

Φωτισμένα λαμπιόνια, ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και φανταστικές λιχουδιές.

 


Article featured image
Article featured image

Για ακόμη μία χρονιά το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, μετατρέπεται σ’ ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους στο εντυπωσιακό αυτό σκηνικό για τα πιο εντυπωσιακά Χριστούγεννα σου.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα πλαισιώνεται από Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το σιντριβάνι σοκολάτας και τα εργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών, το παραμυθένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του, βόλτες στο Παλιό Λιμάνι με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη και πολλά παιχνίδια, τα οποία θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας μαγικής ατμόσφαιρας!

Μη χάσετε και τη φαντασμαγορική παρέλαση του Άγιου Βασίλη και τη φωταγώγηση της πλατείας.   

Αφεθείτε στην ομορφιά και τη μαγεία των Χριστουγέννων και περιπλανηθείτε στους δρόμους της Christmas Wonderland η οποία σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων Κύπρου θα ενισχύσει και φέτος τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Ίδρυμα Θεοτόκος, τον Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς!



Για περισσότερες πληροφορίες στο «Αll for a good cause», τηλέφωνο: 99328782


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ