Τι διαφορετικό θα δούμε στα φετινά βραβεία των Time Out Eating Awards 2018

Καινούργιος χώρος, διαφορετικές διαδικασίες αλλά και ένας σεφ με αστέρια Michelin.

 


Article featured image
Article featured image

Για 14 συναπτά έτη, τα Time Out Eating Awards διοργανώνουν υψηλής αισθητικής βραδιές για την απονομή των πιο γευστικών βραβείων, με εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά τους υποψήφιους της κάθε κατηγορίας.

Κάθε χρόνο, ένα gala dinner με πιάτα και μενού υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος περιμένουν τους καλεσμένους εξ ου και κάθε φορά το μενού των βραβείων υπογράφουν σπουδαίοι και διακεκριμένοι Κύπριοι και Έλληνες σεφ.

Η φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, παρουσιάζει αρκετές καινοτομίες.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιείται σε διαφορετικό χώρο, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην καρδιά της Λευκωσίας, ενώ μαζί με τα τιμητικά βραβεία, φέτος θα δοθούν και έπαινοι που θα επιβραβεύουν ορισμένους τομείς που αφορούν στην εστίαση.

Παράλληλα, όμως, για πρώτη φορά ένας Γάλλος σεφ με αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και μια σπουδαία πορεία στον τομέα της γαστρονομίας, ο Arnaud Bignon θα υπογράψει το μενού της ξεχωριστής αυτής βραδιάς με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του.

O πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ που φέτος θα υπογράφει το μενού της μεγάλης βραδιάς της τελετής βράβευσης των Time Out Eating Awards 2018, μίλησε στο TIME OUT CYPRUS και στον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Μιχάλη Χριστοδούλου κάνοντας μικρές, αλλά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

 



Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ